lady-gaga-debuteert-het-perfecte-shagkapsel-in-new-york-272530
©Getty Images

De celebritybrigade was donderdag in groten getale aanwezig bij de verrassingsset van The Rolling Stones in concertzaal Racket NYC in New York. Onder hen bevond zich Lady Gaga, wiens laag uitgesneden paillettenjumpsuit en zijden sjaal – om nog maar te zwijgen van haar beautylook met gloednieuwe shag – aanvoelde als de perfecte outfit om naar een optreden te gaan van een van ’s werelds grootste rockbands aller tijden.

Lady Gaga met een shag

Vooral het gloednieuwe kapsel waarmee Lady Gaga een verschijning maakte, een warrige shag met een pony die haar gezicht omlijstte, was bijzonder opvallend. Het ideale voorbeeld van een shagstijl voor steil haar. Gaga’s platinablonde lokken waren net zo’n statement als haar jumpsuit – en doordrenkten haar look met alle jaren zeventig-coolness waar The Rolling Stones synoniem mee zijn, nu en lang geleden.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Met haar ogen zwaar omlijnd met gitzwarte kohl en een oversized cat-eye zonnebril om – zoals rocksterren zo vaak doen – in het donker te dragen, was Gaga de ultieme rockchick. De superster bewijst dat de shag een geweldige stijl is om te proberen als de koudere maanden aanbreken (niemand wil een volle pony in zijn gezicht tijdens de zomer, toch?). En het beste van alles? Het kapsel past bij iedereen. Het enige wat je nodig hebt, is een beetje textuur en een vleugje zelfvertrouwen – en je bent good to go.

Lady Gaga met een shag
©Getty Images
Lady Gaga met een shag
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.