miley-cyrus-ruilt-californisch-blond-in-voor-nieuwe-haarkleur-269292
©Getty Images

Miley Cyrus is duidelijk klaar voor de herfst. De zangeres – die de laatste tijd een tweekleurige verfbeurt rockte – debuteert nu een drastisch donkerdere haarkleur op Instagram. Met een Gucci-look ter ere van de debuutcollectie van ontwerper Sabato De Sarno voor het merk, poseert Cyrus voor een reeks foto’s waarop haar nieuwe herfsthaarkleur te zien is: een diepe chocoladebruine tint.

Miley Cyrus gaat voor nieuwe haarkleur

Nu is je haar donker verven voor de herfst geen totaal onverwachte beautytransformatie. Sterker nog: het is een populaire overgang voor dit seizoen – een manier om je lokken te resetten en de zomerse koperigheid tegen te gaan. Voor Cyrus is het ook een terugkeer naar de donkerbruine lokken die ze al vroeg in haar carrière droeg. (De laatste keer dat ze brunette was, in 2012, was vlak voordat ze ging voor de polariserende platina pixiecut). De transformatie werd waarschijnlijk gedaan door haar favoriete haarstylist, de legendarische Sally Hershberger.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Er waren dit jaar al tekenen dat Cyrus klaar was voor de brunette-stap. Eerder omarmde ze een donkerdere tint (met blonde highlights nog in tact), maar deze nieuwste all-over kleurbeurt bewijst dat ze er helemaal voor gaat. En eerlijk gezegd staat het haar fantastisch.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.