penelope-cruz-onthult-haar-nieuwe-honingblonde-bob-bij-de-chanel-show-in-parijs-288869
©Getty Images

Penélope Cruz maakte dinsdag een verschijning bij de herfst/winter 2024-show van Chanel met een gloednieuw kapsel. De vlijmscherpe en honingblonde bob van Cruz, die inspeelt op het populairste kapsel van dit decennium, werd ongeveer een centimeter onder haar kaaklijn afgeknipt en omlijst haar gezicht op precies de juiste manier.

Penélope Cruz met kaarsrechte bob

Hoewel de ster meestal gaat voor een volumineuze en doorleefde look als het op haar kapsel aankomt, gooit ze het dit seizoen over een andere boeg: ze probeert de bob uit, met een kaarsrechte finish en luxueuze glans. Ook opvallend is de kleur: Cruz had al karamel- en latte-tonen in haar haar, maar haar nieuwe coupe is nog lichter en (honing)blonder.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Honingkleurige highlights zoals deze, gecreëerd door celebrity-colorist Matt Rez, zijn momenteel erg populair. Kijk maar naar Rihanna, die onlangs haar bijna zwarte ravenkleur verruilde voor een soortgelijke tint.

De coupes van Cruz

Cruz is de laatste tijd experimenteler met haar haar. Zo had ze een Italiaanse bob bij de Goya Awards, een midi-chop bij de Governors Awards en net daarvoor ook nog een warrige lob. De actrice begrijpt de kracht van een goede coupe en haarkleur: het kan de huid laten stralen en een look opfrissen op de rode loper en daarbuiten. Ook bewijst de 49-jarige actrice dat het spelen met verschillende haarstijlen nooit hoeft te stoppen.

Penelope cruz rechte bob
©ANP

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.