ook-kristen-stewart-is-fan-van-de-witte-panty-als-een-essential-dit-voorjaar-287318
©Getty Images

Kristen Stewart en Chanel zijn onafscheidelijk op de rode loper. Naar het Internationale Filmfestival van Berlijn deze week droeg de actrice wederom een look van het Franse modehuis – een look die een nogal gevreesde trend, waar we eerder over schreven, omarmt: de witte panty. Mocht je nog twijfelen of witte beenmode daadwerkelijk een terugkeer maakt, dan is de verschijning van Kristen Stewart het bewijs. De actrice is fan.

Kristen Stewart in een witte panty

De actrice en ambassadeur van het modehuis levert de ene prachtige Chanel-look na de andere, van haar pak bij de Oscars van 2022 tot haute couturejurken in Cannes. En wie kan Stewarts look voor de opening van het Internationale Filmfestival van Berlijn van vorig jaar vergeten? Ze koos voor een witte, vloerlange petticoatjurk uit Chanels lente/zomer 2023- couturecollectie. Voor de Berlinale van dit jaar keerde Kristen terug op de rode loper in Chanel. Deze keer voegde ze echter een onverwacht detail toe aan haar klassieke, monochrome en elegante look.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Om haar film Love Lies Bleeding te promoten, droeg Stewart een volledig witte look uit de lente/zomer 2024-couturecollectie van het modehuis, bestaande uit een blazer, een minirok van tule en een parelmoerwitte panty als finishing touch. Komt de outfit je bekend voor? Dat kan: een andere jonge actrice, Margaret Qualley, toonde vorige maand de look op de catwalk tijdens de coutureshow.

Witte panty-trend

Witte panty’s, gedragen met zwarte peeptoe-sandalen, waren een thema in de couturecollectie van Virginie Viard, die vorige maand werd getoond in het Grand Palais Éphémère. Sowieso staan gekleurde panty’s – en dan vooral in de kleur wit – hoog op de mode-agenda. Zo zien we steeds meer modehuizen die de witte panty opnemen in hun collecties. Maar ook celebs als Gigi Hadid en streetstyle-sterren worden steeds vaker gespot in witte beenmode. Misschien is dit dan toch het teken om onze oude witte panty uit de kast te halen?

Kristen Stewart in de witte panty
©Getty Images
Chanel lente/zomer 2024-coutureshow met witte panty
©Getty Images
Chanel lente/zomer 2024-coutureshow

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.