dit-is-het-nieuwe-favoriete-kapsel-van-de-sterren-jennifer-aniston-en-ayo-edebiri-zijn-fan-287903
©Getty Images

We hebben een nieuwe haartrend gespot tijdens het awardseizoen. Een trendkapsel dat de nieuwe ster op de rode loper gaat worden in 2024: de bob. Verschillende A-listers zoals Jennifer Aniston, Zendaya en Ayo Edebiri zijn fan van de nieuwe coupe.

Voor veel mensen betekent het afscheid nemen van lang haar en het veranderen van hun uiterlijk iets van bevrijding en autonomie. Vooral aan het begin van het jaar lijken veel mensen een nieuw kapsel te willen en graag risico’s te nemen. Hetzelfde geldt voor de sterren: ze klonken het awardseizoen 2024 niet alleen in met adembenemende jurken, maar ook met een heel specifiek kort kapsel.

De bob is het nieuwe favoriete kapsel van de sterren

We zagen al begin dit jaar, op de rode loper bij de Golden Globes, duidelijk welk kapsel in 2024 de boventoon zou voeren. De SAG Awards, die afgelopen zaterdag plaatsvonden, bevestigden: de bob is het nieuwe favoriete kapsel van de sterren. Van Jennifer Aniston tot Penélope Cruz en Zendaya: Hollywoodsterren lijken dit jaar allemaal afscheid te nemen van hun lange haar en te kiezen voor een kortere coupe.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Daarom zien we de bob in een grote verscheidenheid aan variaties. Of het nu gaat om een ​​korte microbob, een halflange lob (de lob, red.), een stompe bob (kapsel dat in een stompe vorm is geknipt, red.) of een Italiaanse bob (kenmerkend hieraan: de schuine lengte en het volume) – het korte kapsel scoort niet alleen door zijn moderne, coole look, maar ook door zijn veelzijdigheid. Bekijk hier onze favoriete bob-looks van beroemdheden.

Penélope Cruz

De actrice debuteerde met een korte bob en een zijscheiding tijdens de SAG Awards 2024. Grote golven creëerden een glamoureuze Hollywood-look.

Frazer Harrison/Getty Images

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston is de koningin van de zogenoemde lob kapsels. Van haar Rachel-snit in de jaren negentig tot haar nieuwste bobsnit die ze droeg tijdens de SAG Awards: de Friends-actrice lijkt een voorliefde te hebben voor de trend van het halflange kapsel.

Frazer Harrison/Getty Images

Amerika Ferrera

De actrice droeg een korte, slanke microbob die haar gezicht perfect omlijstte tijdens de première van This Is Me…Now: A Love Story.

Steve Granitz

Ayo Edebiri

Ayo Edebiri droeg een Italiaanse bob op de rode loper tijdens de BAFTA Awards 2024.

John Phillips/Getty Images

Naomi Watts

Watts liet zien hoe stijlvol de stompe bob kan zijn. Met één kant achter het oor, opent het kapsel het gezicht. De golven benadrukken de koele lengte en symmetrie van de snit.

Frazer Harrison/Getty Images

Taraji P. Henson

De actrice draagt ​​graag dramatische looks met veel glamour op de rode loper. Voor de SAG Awards combineerde ze dit met een lob met naar buiten geklapte uiteinden, waardoor haar look een Y2K-vibe kreeg.

VALERIE MACON/Getty Images

Zendaya

Zendaya stylede haar volwassen bob eenvoudigweg in een casual krullende lob tijdens de persconferentie Dune: Part Two in Seoul.

De Chosunilbo JNS/Getty Images

Greta Lee

Past Lives-actrice Greta Lee koos met haar bob voor de Golden Globes voor een romantische, zijdelingse look die deed denken aan oude Hollywood glam.

Monica Schipper/GA/Getty Images

Carey Mulligan

Carey Mulligan presenteert de perfecte micro-stompe bob tijdens de SAG Awards: hij is aanzienlijk korter en ziet er over het algemeen netter uit dan de normale bob en creëert een elegante look.

Frazer Harrison/Getty Images

Hannah Waddingham

Nog een perfecte bob tijdens de SAG Awards 2024: de korte krullende bob van actrice Hannah Waddingham met een diepe zijscheiding.

©Frazer Harrison/Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue DE.