zendaya-sluit-haar-geweldige-dune-modeparade-af-met-deze-couturejurk-287759

Voor fans die de afgelopen weken op het puntje van hun stoel hebben zitten smullen bij Zendaya’s Dune: part 2-perstour: treurig nieuws. Met de laatste première in New York op zondagavond komt er nu een einde aan de perstour, die evenveel een modeparade is. Dit betekent het (voorlopige) einde van de consistent oogverblindende looks die Zendaya, gestyled door haar image architect Law Roach, de afgelopen weken op de zandkleurige loper toonde. Als klap op de vuurpijl was Zendaya te zien in een ontwerp uit Stéphane Rollands lente/zomer 2024-couturecollectie.

Zendaya op de Dune-première in New York

De witte, lange creatie met puntige uitsnijding en gouden details was een woestijnachtige sciencefictiondroom, geheel volgens het futuristische thema van de langverwachte film. Natuurlijk mocht een selectie aan Bulgari-juwelen rondom haar vingers niet ontbreken. Hiermee sluit de actrice haar verbluffende reeks Dune-premièrelooks af met een prachtige look. En eerlijk gezegd heeft de actrice ons, in samenwerking met de (gelukkig!) nog niet gepensioneerde Law Roach, het meesterlijke brein achter haar beste modemomenten, behoorlijk verwend de laatste tijd.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Look na look

Als Zendaya en Law Roach hun krachten bundelen, is grootsheid gegarandeerd. Zo kenden de wereldpremières van Dune een aantal onvergetelijke momenten. Denk aan het niet te vergeten Thierry Mugler-robotpak dat Roach uit de archieven van de ontwerper toverde, of de wonderlijke couturecreatie La Robe Spirale in Parijs, of wat het internet een verwijzing naar een zandworm noemde (op de meest stijlvolle manier natuurlijk) met haar custom Louis Vuitton outfit.

Elke keer als we weer dachten ‘kan het nog beter worden dan dit?’ wist de actrice zichzelf te overtreffen. Op dit moment bevindt Zendaya zich dan ook in een buitencategorie van de modebewuste celebrities. Met de oogverblindende catalogus van haar uitbundige Dune-garderobe zouden we bijna vergeten dat er ook nog een film is om naar te kijken. Hoewel het de laatste Dune première van de actrice is, één ding zeker: samen met haar Law Roach is Zendaya the gift that keeps on giving.

Zendaya in een Stéphane Rolland lente/zomer 2024 couture-jurk bij de laatste premiere van Dune deel 2 in New York City.
©ANP
1/1
Native Share