zendaya-en-timothee-chalamet-zijn-het-perfecte-duo-in-matching-leren-jumpsuits-in-korea-287145
©Getty Images

Milan Fashion Week begint vandaag, maar alle ogen zijn momenteel ergens anders op gericht. De onvermoeibare Zendaya en Timothée Chalamet hebben hun scifi-stijl meegenomen naar Korea, waar ze lokaal modetalent ondersteunen in matching leren jumpsuits. Degenen die dachten dat Zendaya niet meer aan method dressing zou doen nadat ze zich in het iconische robotpak van Mugler hees voor de Dune-première in Londen, zijn terug in hun hokje gestopt. En wel dankzij een look van het Koreaanse merk Juun.J, die bewijst dat zandstorm-chic helemaal in is voor lente/zomer 2024.

Looks van Koreaanse ontwerper Juun.J

Insiders zullen weten dat de Koreaanse ontwerper Juun.J uit Seoul al sinds eind jaren negentig gedeconstrueerde kleding op de markt brengt, toen hij zijn eerste merk Lone Costume oprichtte. Hij ging een andere richting op en verhuisde zijn gelijknamige label in 2007 naar Parijs om zijn vaardigheden op het gebied van constructie op het Europese modepodium te kunnen laten zien.

De pakken van Zendaya en Timothée Chalament tonen zijn vaardigheden om klassieke kledingstukken, zoals jumpsuits of trenchcoats, te transformeren in nieuwe silhouetten, geïnspireerd door de straat- en jeugdcultuur.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Zendaya en Timothée Chalamet in matching jumpsuits

Hoewel de ogen van de wereld altijd als eerst op Zendaya gericht zijn, was het ook een moment voor the man of the hour. En nee, we bedoelen niet Law Roach (die overigens aan de Britse Vogue vertelde dat hij de archieven van Mugler was binnengeslopen om het eerder genoemde robotpak te stelen), maar Timothée Chalamet. Lange tijd bleef de acteur op de achtergrond tijdens de perstour, maar dat is inmiddels verleden tijd. In Korea vulde Chalamet Zendaya aan in een lichtblauwe, matching jumpsuit, eveneens van Juun.J.

Concurreren met Law Roach, een ‘image architect‘ die merken overhaalt om hem originele archiefstukken te lenen, is praktisch onmogelijk. Dat Chalamet zijn tegenspeelster, die hij een “superacteur” noemt, laat schitteren, is een van de stijlvolste dingen die je kunt doen. We zien je, Timothée, in dat leer. Moge dit de weg vrijmaken voor meer samenwerkingen tussen Zendaya en Chalamet in de toekomst.

Zendaya en Timothée Chalamet in matching jumpsuits in Korea
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.