zendaya-en-timothee-chalamet-dragen-matching-looks-op-de-rode-loper-251543
©Getty Images

De komst van Dune 2 staat voor de deur. Dat betekent een nieuw cinematisch avontuur, maar ook meer geweldige perslooks van sterren Timothée Chalamet en Zendaya. De acteurs gaven dinsdag alvast een prikkelend voorproefje van wat ons de komende tijd te wachten staat. Op de rode loper van CinemaCon in Las Vegas verschenen de twee in matching looks.

Zendaya en Timothée Chalamet in matching looks

De twee kozen allebei voor een vest. Chalamet droeg een leren variant, gecombineerd met een slim-fit motorbroek met ton-sur-ton kniebeschermers. De acteur lijkt hiermee zijn Motomami-tijdperk in te gaan. Een paar dagen geleden droeg de acteur ook al een tweedelig leren pak.

Zendaya koos op haar beurt voor een gedeconstrueerd, rugloos haltervest uit de herfst/winter 2023-collectie van Louis Vuitton, gecombineerd met een gedrapeerde broek. De volledige LV-look is een van de eerste rode loper-looks van de ster sinds haar ambassadeurschap voor het gerenommeerde luxemerk officieel werd aangekondigd.

Aan beide looks is te zien dat deze jonge en krachtige acteurs niet bang zijn om met mode te spelen. We kijken ernaar uit om te zien in welke andere subtiel matchende looks ze de komende maanden zullen verschijnen, in de aanloop naar de release van Dune 2 op 3 november.

zendaya cinemacon louis vuitton rode loper
©Rob Latour/Shutterstock/ANP

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.