naomi-campbell-in-femme-fatale-glamourlook-op-de-runway-bij-dolce-gabbana-287857
©Getty Images

Laten zien hoe dat nou echt moet, een catwalk ownen? Laat dat maar aan dit supermodel over. Naomi Campbell – 53 jaar en moeder van twee jonge kinderen – was zaterdag dé ster op de Dolce & Gabbana herfst/winter 2024-runway en volledig ondergedompeld in een femme fatale-look.

Naomi Campbell voor Dolce & Gabbana

Gehuld in een zwarte kanten bralette en zijden rok paradeerde het supermodel met haar ellenlange benen en vol vuur over de catwalk. Haar houding en power poses blijven indrukwekkend. Ondanks de torenhoge hakken liep ze over de catwalk met ontspannen schouders en haar hoofd vastberaden omhoog. Met meer dan 30 jaar in het vak is deze vrouw niets anders dan een doorgewinterde professional.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Terwijl de beauty-etiquette ons vertelt om of een lip of een oog te accentueren, droegen Campbell en de andere modellen in de show beide. Hiermee creëerde Dolce & Gabbana één van Milaans verleidelijkste looks van dit seizoen. Een combinatie van een diepe smokey eye en een rode lip voelde klassiek en tegelijkertijd supersexy. Vooral toen Campbell – met haar lange, donkere haar – over de catwalk zwierde.

Naomi Campbell op de catwalk bij Dolce & Gabbana in Milaan.
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.