het-nieuwe-kapsel-van-tom-holland-is-zo-george-clooney-uit-1995-299488
©Getty Images

1995: acteur George Clooney speelde de hoofdrol als Douglas Ross in de hitserie E.R., terwijl de toekomstige acteur Tom Holland nog geboren moest worden. (Dat gebeurde uiteindelijk in juni 1996). Nu, bijna dertig jaar later, komen de acteurs samen voor een uniek kapsel: de Caesar cut.

Tom Holland heeft nieuw kapsel

Toen Clooney in de jaren negentig het korte kapsel had, werd het zijn handelsmerk. Dit was het kapsel dat hij had toen hij bekend werd als acteertalent én als heartthrob. De Caesar cut van Clooney was in die tijd eigenlijk net zo iconisch als Jennifer Anistons ‘The Rachel’ voor vrouwen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

En nu is de coupe terug. Tom Holland onthulde dit – niet zo nieuwe – kapsel onlangs. Hoewel de stijl verwijst naar de Romeinse staatsman Julius Caesar, zou Holland het waarschijnlijk liever ‘De Romeo’ noemen. Dit komt niet door zijn schattige relatie met Zendaya, maar door zijn rol in de Londense bewerking van Romeo and Juliet. In dit stuk speelt hij de helft van het beroemde en gedoemde liefdeskoppel.

De Caesar cut blijkt dus tijdloos en blijft relevant, ook onder de jongere generatie. Tom Holland is het bewijs van hoe mode en beautytrends steeds opnieuw uitgevonden worden.

George Clooney kapsel caesar cut
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.