jennifer-lopez-breekt-de-oudste-beautyregel-met-haar-make-uplook-270203
©Getty Images

Als je altijd hebt vastgehouden aan het schoonheidsdictaat ‘oog of lippen, maar nooit allebei’, dan is het misschien tijd je aanpak te herzien. Jennifer Lopez laat ons namelijk precies zien hoe effectief het kan zijn om met deze beautyregel te breken. De superster combineerde afgelopen weekend een donkergrijze smokey eye met felle fuchsia lippenstift tijdens een evenement in Los Angeles.

Jennifer Lopez breekt beautyregel

Lopez reikte daar een award uit aan A-list fitnessgoeroe Tracy Anderson en haar pretty in pink-look week nogal af van haar gebruikelijke gebronsde glow. Hoewel Lopez’ kleurenpalet er anders uitzag, waren haar kenmerkende smokey eyes nog steeds aan de orde van de dag. Deze keer verruilde make-upartiest Scott Barnes bruine en beige tinten voor een ander kleurenspectrum, waarbij hij verschillende grijstinten aanbracht. Veel zwarte liner en oogverblindende mascara maakten de look af.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Als klap op de vuurpijl bewees Barnes dat meer soms meer is met de verrassende toevoeging van een vleugje knalroze op JLo’s lippen. De felle frambooskleurige lippenstift, die ver afweek van haar gebruikelijke glanzende neutrale liptinten, complementeerde de kleuren van haar Bach Mai-bloemenjurk en vormde de perfecte aanvulling op haar opvallende oogleden. Om alles bij elkaar te houden werd er een roze blos op haar wangen aangebracht.

Om de focus op haar gezicht te houden, hield hairstylist Lorenzo Martin het simpel met een van Jennifers kenmerkende strakke knotten. Sommige dingen blijven ook gewoon nog hetzelfde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)