jennifer-lopez-viert-54ste-verjaardag-in-glinsterende-jurk-met-blote-rug-262905
©Getty Images

Of je het nu gelooft of niet, afgelopen maandag bereikte Jennifer Lopez toch echt een leeftijd van 54 jaar. De superster ziet er nog even fantastisch uit als in de begindagen van haar carrière – haar head-turning rode loper-looks, bikniselfies en outfitkeuzes zijn daarvan het bewijs. Om haar 54ste verjaardag te vieren, gaf Jennifer Lopez een spetterend feest waar de Delola (het cocktailmerk van JLo) rijkelijk vloeide en er zelfs op de tafel werd gedanst.

Jennifer Lopez viert 54ste verjaardag

Birthday mood… all month!! Always a good day when Lola comes to play…‘, luidt de caption van JLo’s Instagrampost met foto’s van haar verjaardagsfeest, verwijzend naar haar alter ego en bijnaam Lola. Op de beelden zien we Lopez onder meer dansen op een tafel, poseren met een glas Delola in haar hand en living her best life in een bikini en bijpassende kaftan van Valentino, die ze geheel op eigen wijze combineerde met een zwarte hoed en statement sieraden.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Voor haar feest koos de superster voor de ultieme party dress: een lang, zilverkleurig exemplaar met open rug en een hoge split. Lopez maakte haar feestlook af met fonkelende sieraden ingelegd met diamanten en smaragden, en een van haar kenmerkendste kapsels: de half opgestoken paardenstaart.

Maximalistisch

Hoewel het onlangs leek alsof JLo afscheid had genomen van haar maximalistische stijl, bewijzen de foto’s van haar verjaardagsfeest het tegendeel. De glinsterende jurk van de zangeres sluit namelijk perfect aan bij haar benadering van mode: glamoureus, extravagant en over the top. Denk bijvoorbeeld aan de vuurrode maxi-jurk die Lopez droeg. Of de luchtige blousejurk van La DoubleJ met geometrische print, die ze combineerde met een paar torenhoge Gucci-platforms. Met haar looks lijkt JLo een duidelijke boodschap over te brengen: het Leeuw-seizoen is begonnen.