jennifer-lopez-en-carrie-bradshaw-zijn-fan-van-dit-accessoire-op-een-zwembaddag-260957
©Getty Images

Normaal gesproken is een dag aan het zwembad meer functioneel dan modieus. Als je in het water aan het spetteren bent, wil je misschien niet je favoriete accessoires – laat staan juwelen – dragen. Dat geldt echter niet voor Jennifer Lopez. De koningin van de glamour deelde foto’s van haar Fourth of July op Instagram en het waren haar gouden sieraden die ons opvielen. In het bijzonder haar naamketting.

Jennifer Lopez draagt naamketting

Jennifer Lopez koos voor een vergulde naamketting met de letters ‘J-E-N-N-I-F-E-R’. Het was de ultieme finishing touch voor de swimwearlook van de superster, die uit een koraalkleurig badpak en een gigantische zonnebril van Fendi bestond. Bij het zien van Lopez’ ketting moesten we meteen denken aan Sarah Jessica Parkers Sex and the City-personage Carrie Bradshaw, die bekend staat om het dragen van haar eigen iconische naamketting – de ‘Carrie-ketting’ – gedurende alle seizoenen, films én het vervolg And Just Like That van de beroemde franchise. Zijn er twee nóg stijlvollere vrouwen om inspiratie op te doen wat betreft accessoires? Wij denken van niet.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Hoewel het misschien een gewaagde keuze is voor een zwembaddag, was de naamketting subtiel in de wereld van Jennifer Lopez. De superster beknibbelt namelijk nooit op accessoires. Van een indrukwekkende collectie oversized hoops tot haar bedazzled Starbucks-bekers, de popster laat graag hoofden omdraaien. Haar ketting is zeker zo’n statementaccessoire.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.