hoe-jennifer-lopez-er-zo-waanzinnig-uitziet-op-54-jarige-leeftijd-263362
©Getty Images

Op haar 54ste heeft Jennifer Lopez er nog nooit zo goed uitgezien. Met een lichaam dat door de goden lijkt te zijn uitgesneden, is ze ook nog eens in het bezit van een net zo mooi gezicht, haar, huid en alles daartussenin. Hoe doet ze het in hemelsnaam? Naast een gezonde portie echt goede genen, ondergaat Jennifer Lopez ook behandelingen en werkt ze samen met experts die onderdeel zijn van haar fitness- en beautyroutine.

De fitness- en beautyroutine van Jennifer Lopez

De huid

Naast de huidverzorging van J Lo Beauty, die alles omvat van een sheetmasker tot een reinigingsgel, geniet Lopez ook van een gezichtsbehandeling bij Toska Husted. Husted (die met iedereen werkt, van Kim Kardashian tot Jennifer Aniston) is gevestigd in Charlotte, North Carolina, en gebruikt allerlei technieken, van gezichtsmassage tot lichttherapie en microstroom, naast de huidverzorgingsproducten van Biologique Recherche. Lopez bezocht haar een week voordat ze optrad tijdens de Super Bowl in 2020.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De wenkbrauwen

Achter de wenkbrauwen van veel van ’s werelds beroemdste vrouwen staat Anastasia Soare, oprichter van Anastasia Beverly Hills. Soare, koningin van de krachtige wenkbrauwen uit Hollywood, gelooft dat een professioneel gevormde wenkbrauw meer voor het gezicht kan doen dan veel injectiebehandelingen. “Een goed gevormde wenkbrauw is als een mini facelift, omdat het je gelaatstrekken lift – daar is geen twijfel over mogelijk”, vertelde ze eerder aan Vogue. “Alle andere injectiebehandelingen zijn goed, maar wenkbrauwen zijn het belangrijkst.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chris Appleton (@chrisappleton1)

Het haar

Dat glamoureuze, volumineuze haar dat Lopez zo goed doet? De Britse haarstylist Chris Appleton is regelmatig de man erachter en heeft talloze looks met haar honingblonde haar gestyled. Van hoge paardenstaarten tot lange losse golven, Appleton is de koning van een show-stopping kapsel.

De make-up

Zoals de meeste sterren werkt Lopez met veel verschillende visagisten, maar Mary Phillips is een van haar vaste go-to’s voor de kenmerkende gebronsde godinnenlooks. Van fladderige wimpers en zachte taupe ogen tot glanzende lippen en krachtige wenkbrauwen, het duo creëert looks die gemaakt zijn voor de camera.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mary Phillips (@maryphillips)

Het lichaam

De buikspieren, de benen, de armen, de billen – noem het lichaamsdeel maar op en Lopez heeft het verstevigd. De vrouw die haar helpt om in zo’n verbazingwekkende vorm te komen? Tracy Anderson, die ook de persoonlijke trainer is van Gwyneth Paltrow, Victoria Beckham en Madonna. De ‘Tracy Anderson Methode’ is ontworpen om de kleinere spieren in het lichaam te trainen om definitie te creëren terwijl je ze sterker maakt. “Het is het recht van je lichaam [om te sporten]”, vertelde ze eerder aan Vogue. “Net als slapen of het voeden met goed eten. Bewegen gaat over verbinding maken met jezelf.”

De billen

Hoewel Lopez zeker hard traint, wil dat niet zeggen dat ze niet ook een beetje hulp heeft. De ster zweert bij de zogeheten EMSculpt Butt Lift, een niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van elektromagnetische technologie om de spieren te liften en te verstevigen. Terwijl Lopez het gebruikt voor haar billen, kan het ook worden gebruikt voor de buikstreek. “Het staat gelijk aan 20.000 squats doen in één sessie”, zegt dr. Tracy Mountford, oprichter van The Cosmetic Skin Clinic, waar de behandeling wordt aangeboden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.