louis-vuitton-opent-lv-dream-een-bijzondere-beleving-in-parijs-die-je-niet-wil-missen-234577
©Louis Vuitton

Louis Vuitton-fans, opgelet: op 12 december opent het Franse modehuis een bijzondere expositie waar al je fantasieën werkelijkheid worden. Denk aan tentoonstellingsruimtes, een gastronomisch café, een cadeauwinkel en zelfs een chocolaterie. Enter LV Dream, een beleving in Parijs die je absoluut niet wil missen.

LV Dream in Parijs

De hybride ruimte in het hart van de Franse hoofdstad is een eerbetoon aan alle creatieve geesten die met Louis Vuitton hebben gewerkt. Dan bedoelen we niet alleen de verschillende creative directors, maar ook de samenwerkingen met artiesten die het DNA van het modehuis in de loop van de jaren hebben gevormd. Verwacht een tentoonstelling met in totaal negen themakamers waar je allerlei iconische tassen en trunks van het modehuis kunt bewonderen, van klassieke ontwerpen met de kenmerkende monogramprint tot extravagante koffers.

Maar dat is niet alles – LV Dream heeft je nog veel meer te bieden. Zo vind je er een cadeauwinkel, een café in tropische stijl en een chocoladewinkel die wordt gerund door banketbakker Maxime Frédéric van Cheval Blanc Paris, een expert op het gebied van verfijnde chocolade.

LV Dream is van 12 december tot en met 15 november 2023 te bezoeken aan de 2 rue du Pont Neuf in Parijs. De expositie is gratis, maar je moet wel van tevoren reserveren op de website van Louis Vuitton

Louis Vuitton trunks bij LV Dream
©Louis Vuitton
Louis Vuitton tassen
©Louis Vuitton
LV Dream
©Louis Vuitton
Louis Vuitton expositie in Parijs
©Louis Vuitton

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue FR.