heeft-beyonce-nou-een-shirt-van-jay-z-geleend-voor-hun-date-night-232891
©ANP

Ondanks de indrukwekkende acht nominaties voor de Grammy Awards 2023 hebben we de afgelopen weken maar weinig van Queen Bey vernomen. Tot recent, toen Beyoncé in het openbaar verscheen voor een date night in het beruchte restaurant Giorgio Baldi met echtgenoot-rapper Jay-Z. De zangeres hield het sober en droeg een marineblauwe geplooide tennisrok, een paar strappy hakken en een T-shirt met lange mouwen uit de shop van het Whitney Museum of American Art.

Draagt Beyoncé een shirt van Jay-Z?

Hoewel Bey trends máákt en niet najaagt, past de look volledig in de huidige obsessie van tennismode. Dit jaar was het vooral Miu Miu (die al vaker geplooide rokken in hun collecties heeft opgenomen) die de aanstichter was van de zogeheten Tenniscore-trend. Wat geweldig is aan Beyoncés ton-sur-ton look is hoe ze het preppy kledingstuk combineert met een meer streetwear-achtig T-shirt met zeefdruk van een van Amerika’s beste en meest duurzame musea.

Fans met arendsogen zagen dat Beyoncé niet zomaar een Whitney Museum-shirt droeg tijdens haar date met Jay-Z; het is een zeldzaam, moeilijk te vinden online stuk met een schedelontwerp van Andy Warhol uit 1976. Eerlijk gezegd heb ik een beschamende hoeveelheid tijd besteed aan het online vinden van hetzelfde T-shirt, maar zonder succes. We hebben Jay-Z op een andere, oudere foto hetzelfde shirt zien dragen, wat suggereert dat dit misschien een prachtig ‘what’s yours is mine‘-moment is voor het stel.

Ah, beroemdheden. Ze zijn net als wij.

Beyoncé tijdens date night met Jay-Z
©ANP

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.