cher-sluit-balmain-show-af-en-zorgt-voor-het-beste-moment-tijdens-fashion-week-225287
©Getty Images

Beroemdheden stelen de show bij de lente/zomer 2023-presentaties – of ze nu front row zitten of zelf op de catwalk lopen (heb je Paris Hilton gezien bij Versace? That’s hot!). Maar woensdag had de nieuwe collectie van ontwerper Olivier Rousteing voor Balmain in Parijs misschien wel de beste cameo van de hele maand: een surprise appearance van Cher. Ja, de enige echte.

Cher sluit show Balmain af

Tijdens het verrassingsmoment zien we Cher, die met haar 76 jaar nog even fantastisch is, de show afsluiten in een spandex bodysuit van Balmain met scherpe schoudervullingen, een diep decolleté en een subtiele marmerprint. Het zou geen Cher-moment zijn zonder een vleugje theatraliteit, en dus draagt de superster ook nog eens een paar torenhoge sleehakken van het Franse modehuis. Dodelijke schoenen waar ze natuurlijk met het grootste gemak op rondhuppelt.

De Parijse modeweek is nog lang niet voorbij; de grote shows van Chanel en Louis Vuitton liggen nog in het verschiet, beide met veel VIP-gasten. Maar het nu al iconische moment van Cher bij Balmain is moeilijk te overtreffen. Haar catwalkmoment bewijst dat stijl en zelfvertrouwen van elke leeftijd zijn. Beter nog: dat die elk jaar toenemen. Het enige wat ontbreekt, is een microfoon zodat ze haar legendarische hit Believe ten gehore kan brengen. Maar je kunt ook te veel willen.

Cher en Olivier Rousteing bij de show van Balmain
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.