ze-doen-het-weer-david-en-victoria-beckham-poseren-in-matching-outfits-218297
©ANP

David en Victoria Beckham vieren momenteel vakantie, uiteraard op z’n Posh. Dat betekent: varen met een luxe jacht langs de kust van Zuid-Frankrijk en flaneren in stijlvolle outfits – fashion gaat immers nooit met vakantie. Victoria weet dat de lenzen op de loer liggen, dus over haar (én Davids) look is nagedacht. Op Instagram deelt de Britse ontwerper een foto van de twee in matching outfits.

David en Victoria Beckham in matching outfits

Victoria draagt een koraalrode polkadot maxidress en David een polo in dezelfde kleur. De Britse ontwerper maakt haar look uiteraard (daar staat ze immers om bekend) af met een oversized zonnebril van haar eigen merk. ‘Ik heb David weer eens geïnspireerd’, schrijft Victoria bij de vakantiefoto.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham)

De twee staan inmiddels bekend om hun matching stijl; outfits op elkaar afstemmen is iets wat de Beckhams al sinds de jaren 90 doen – al scoorden ze daar niet altijd punten mee. “David en ik waren heel naïef op het gebied van mode. We hadden gewoon lol en deden maar wat. Het maakte ons niet zoveel uit wat anderen ervan vonden, het voelde goed op dat moment”, vertelde Victoria vorig jaar in een interview met de Amerikaanse presentator Jimmy Fallon.

De tekst gaat verder onder de video.

Beckhams in de jaren 90

De matching outfits van de Beckhams leverden door de jaren heen een hoop memorabele momenten op. Zo droegen David en Victoria in 1999 ter gelegenheid van een feestje van modehuis Versace matchende leren motorpakken. In datzelfde jaar waren alle ogen op de twee gericht tijdens hun trouwfeest. De reden? Het trouwfeest, uiteraard. Maar ook omdat het stel van top tot teen gekleed was in de kleur fuchsia. Gelukkig hebben Victoria en David zich inmiddels ontwikkeld tot een absoluut modekoppel.

David en Victoria Beckham in matching outfits
©ANP

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham)