victoria-beckham-zit-nu-op-tiktok-en-gaat-meteen-viral-met-haar-eerste-video-216940
©Getty Images

Victoria Beckham is een meester in ironie. Zichzelf op de hak nemen (weet je nog die ‘Fashion Stole My Smile’ T-shirts?), is vanzelfsprekend voor de ontwerper, die haar merk heeft opgebouwd met innemende zelfspot als kern. In een industrie die zichzelf heel serieus neemt, valt VB op door haar knipogen naar haar bekendheid en haar persoonlijke esthetiek. Het was dan ook slechts een kwestie van tijd voordat Victoria Beckham op TikTok zou verschijnen.

Victoria Beckham op TikTok

Beckham lanceert haar platform op TikTok met een sarcastische verwijzing naar hetzelfde dieet dat ze al 25 jaar volgt: gegrilde vis en gestoomde groenten. “Ze wijkt daar maar zelden van af”, vertelde David Beckham eerder dit jaar aan Ruth Rogers van The River Cafe. De enige uitzondering tijdens hun hele huwelijk? Toen de moeder van vier zwanger was van dochter Harper.

In haar eerste TikTok-video horen we Victoria zeggen: “Vertel me dat je Posh bent, zonder me te vertellen dat je Posh bent”, terwijl een ober een cloche optilt om haar lunch te onthullen. Ja, je raadt het al: vis en groenten. Met een twinkeling in haar ogen is deze eenvoudige clip alles wat de voormalige Spice Girl nodig heeft om de toon te zetten voor haar TikTok-carrière en haar volgers. Met #StitchPosh worden ze aangemoedigd om hun eigen ‘posh’ verhalen te delen.

Kijkje in persoonlijke leven

Gaan we in de toekomst ook haar go-to comfort food, een stuk volkoren toast bestrooid met zout, voorbij zien komen? De tijd zal het leren. Dit is de eerste keer dat Victoria de mode- en beautytakken van haar imperium combineert met haar persoonlijke leven – een slimme zet die haar identiteit als zakenvrouw zal versterken.

“TikTok is een superspannend platform, het is nieuw terrein en een ander publiek, maar het voelt als de volgende natuurlijke stap”, vertelt de ontwerper aan de Britse Vogue. “Ik kan niet wachten om te delen wat we hebben gecreëerd. Op persoonlijk vlak moest ik op een gegeven moment wel toegeven aan de kinderen. Verwacht alleen geen dansroutines!” Wij houden het TikTok-account van Victoria Beckham in ieder geval goed in de gaten.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.