florence-pugh-draagt-voor-de-verandering-een-broek-op-de-rode-loper-245856
©Karwai Tang/Getty Images

Koude temperaturen zijn blijkbaar geen probleem voor Florence Pugh, die de afgelopen week niet één, maar twee blote outfits droeg. In Parijs negeerde de actrice de koude temperaturen en droeg een doorschijnende rok tijdens de Valentino-show. Terug op eigen bodem woonde Pugh de première van A Good Person bij. Hier droeg ze opnieuw een weerbestendige look, zij het met iets minder huid. En verrassend: dit keer koos Florence Pugh voor een broek op de rode loper.

Florence Pugh in broek op rode loper

Tijdens het evenement betrad Florence Pugh de rode loper in een geruite broek met hoge taille, een crop top met kralen en een hals met ruches en operahandschoenen die een statement maakten met lange hangende stof als sleep. De volledige look komt uit Erdems pre-herfst 2023-collectie. Uiteraard zorgde de broek voor meer warmte dan haar naked skirt, toch trotseerde Pugh de Londense kou in een stukje blote buik en met ontblote bovenarmen. Voor Miss Flo mag alles in de naam van de mode.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Florence draagt meestal volumineuze jurken op de rode loper, daarom is haar nieuwste look een welkome afwisseling. Hoewel de outfit in vergelijking met eerdere looks ingetogen was, ontbrak het de operahandschoenen zeker niet aan drama.

Oscars

Zal Pugh ook aanstaande zondag in een broek verschijnen tijdens de Oscars? Deze week werd bekendgemaakt dat de actrice een van de beroemdheden zal zijn die een award uitreikt tijdens de feestelijke avond in Hollywood. Een aantal andere sterren die het podium zullen betreden zijn Antonio Banderas, Jessica Chastain, Hugh Grant, Salma Hayek Pinault, Nicole Kidman, Halle Bailey en Andrew Garfield.

Florence Pugh in broek van Erdem tijdens premiere van A Good Person
©Jeff Spicer/Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.