hailey-bieber-en-justine-skye-dragen-matching-best-friends-outfits-235025
©ANP

Hailey Bieber en zangeres Justine Skye woonden afgelopen weekend een basketbalwedstrijd bij en werden gespot in comfortabele looks. ‘Baggy én leer’: zouden dat de woorden (lees: als een heuse outfitmemo) zijn die de vriendinnen naar elkaar hebben gebericht voordat ze in matching outfits arriveerden? Het kan natuurlijk ook pure toeval zijn geweest – je kent het wel: je draagt toevallig hetzelfde als je vriend of vriendin waar je mee afspreekt. I guess we will never know. Wij zijn in ieder geval fan van de looks.

Hailey Bieber en Justine Skye in matching outfits

Afgesproken of niet: de outfits matchen. En zoals we van de twee gewend zijn, dragen ze bijna alleen maar trendy items die Y2K schreeuwen. Skye, die al jarenlang beste vriendinnen is met de Rhode-eigenaar, draagt een grafisch T-shirt: hét toppunt van de Y2K-trend. Bieber en Skye dragen daarnaast beiden dé broektrend van 2022: de baggy (cargo)broek. En hoewel de broeken verschillend zijn (Skye draagt een wijde spijkerbroek en Bieber een camelkleurige cargobroek), lijken de outfits dankzij de leren bomberjassen wel héél erg op elkaar. Fun fact: de bomberjas van Hailey is het it-item van de winter: de nieuwe Loewe-jas.

Bekijk hieronder de matching looks van Hailey Bieber en Justine Skye. Als dit geen best friends goals is, dan weten wij het ook niet meer.

©ANP
©ANP