hailey-bieber-beleeft-ultraglamoureus-kate-moss-moment-in-new-york-234301
©Gotham

De garderobe van Hailey Bieber is niets anders dan veelzijdig, of ze nu de nieuwste streetwearstukken draagt of elegantie levert op de rode loper in frisse avondkleding. Maar sinds ze ambassadeur is van Saint Laurent, is de look van het model verfijnder geworden – of Parijser, zo te zeggen. Haar meest recente verschijning weerspiegelt haar nieuwe stijltijdperk, dat veel weg heeft van een ander, iconisch model. Zo channelt Hailey Bieber niemand minder dan Kate Moss in een wel heel glamoureuze look.

Hailey Bieber channelt Kate Moss in New York

Het 26-jarige model, dat in New York met haar echtgenoot Justin Bieber werd gezien, droeg een outfit die op de meest glamoureuze manier een French girl-stijl uitstraalde. De volledig zwarte Saint Laurent-look bestond uit een mini-jurk met draperieën, een lange jas van imitatiebont met oversized revers, een transparante Calzedonia-panty en een paar leren strappy sandalen. Hailey maakte haar look af met een lakleren Le 5 à 7-schoudertas en een zonnebril met vierkant montuur, allebei ook van Saint Laurent.

Modeliefhebbers hebben misschien opgemerkt dat Kate Moss precies dezelfde jurk en jas droeg tijdens de Saint Laurent lente/zomer 2023-show eerder dit jaar. Het lijkt er dus op dat Hailey met haar ensemble een ode brengt aan het supermodel. De Parijse, op Kate Moss geïnspireerde look is een van de zoveel chique outfits die het model heeft ingepakt voor haar reis naar de Big Apple. De stukken die Hailey draagt, staan in schril contrast met de streetwearstijl van haar man.

Zelf de ultraglamoureuze interpretatie van de French girl-look evenaren? Kies dan net als Hailey en Kate voor een monochroom ensemble vol textuur.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.