hailey-bieber-draagt-klassieke-zwarte-jurk-met-een-twist-229133
©Getty Images

Hailey Bieber houdt van feesten in opvallende mini-jurken, maar op de rode loper zijn maxi- en midi-jurken favoriet. Naar het evenement van Tiffany & Co. draagt het supermodel wederom een jurk tot aan de grond.

Hailey Bieber in Saint Laurent

Tijdens het recente evenement in Hollywood arriveerde de oprichter van Rhode in een doorschijnende jurk met lange mouwen van Saint Laurent. De flitsen van de paparazzi-camera toonden de zwarte slip en triangel-bh die ze eronder droeg, evenals de glinsterende Tiffany-oorbellen, ketting en armbanden.

Hailey is afgestapt van haar gebruikelijke honingblonde highlights en heeft haar haar onlangs in een nog donkerder donkerbruin geverfd. Qua make-up koos ze deze avond voor een smokey eye, eyeliner, gedefinieerde wenkbrauwen en een lichte blos met een roze lip.

Maxi-jurk

Terwijl korte jurken perfect zijn voor feesten, zorgen lange lengtes voor elegantie. Hailey draagt haar maxi’s van Saint Laurent – een van haar favoriete merken – maar al te graag. Eerder deze maand droeg ze een bruine polo-halsjurk en een strapless stijl jurk die rechtstreeks van Anthony Vaccarello’s lente/zomer 2023-runway kwamen. Beide jurken, je raadt het al, hadden een lengte tot aan de grond.

Op het Met Gala in mei betrad Hailey de trappen in een minimalistische, sneeuwwitte jurk met veren en een lange sleep van Vaccarello. En in april droeg ze een ingetogen ivoorkleurige zijden jurk naar de Grammy’s. Mini’s hebben een plekje in haar hart, maar in maxi-jurken is Hailey Bieber op haar best.

hailey bieber tiffany & co saint laurent
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.