hailey-bieber-en-justins-ex-selena-gomez-voor-het-eerst-samen-op-de-foto-227605
©ANP

Plottwist: Hailey Bieber en Selena Gomez kunnen het goed met elkaar vinden. Althans, zo doen de twee vermoeden op het tweede jaarlijkse Academy Museum Gala in Los Angeles afgelopen weekend. Hailey en Selena, die naar verluidt niet de beste vriendinnen zijn, verschenen voor het eerst samen op één foto. In het openbaar én inclusief innige knuffel. Daarmee lijken de geruchten over hun vermeende beef voorgoed uit de wereld.

Hailey Bieber en Selena Gomez samen op foto

Tijdens het gala-evenement kwamen de grootste sterren bijeen om het werk te vieren van het Academy Museum, dat zich inzet om de filmgeschiedenis te bewaren. Dat deden ze uiteraard in de mooiste rode loper-looks. Onder de aanwezigen? Hailey Bieber en Selena Gomez.

De twee vrouwen ontweken elkaar niet, maar zochten elkaar juist op. Samen poseerden ze voor de lens van fotograaf Tyrell Hampton, wat op z’n zachtst gezegd een interessant kiekje opleverde. We zien Hailey en Selena in een innige omhelzing – nog net niet lachend, maar wel smizend naar de camera. Het is de eerste keer dat de huidige vrouw en de voormalige vriendin van Justin Bieber met elkaar op de foto gaan.

Opheldering

Hoewel ze in het verleden niet publiekelijk onenigheid hebben gehad, was er wel veel te doen over de twee. Zo werd Hailey massaal lastiggevallen door de enorme ‘Jelena’-fanbase toen zij een relatie kreeg met de Canadese zanger. Selena riep haar fans destijds op om met dergelijk gedrag te stoppen. Hoewel dat een teken van verzoening leek, bleef de huidige verstandhouding tussen de twee vrouwen maar vaag.

Onlangs zorgde Hailey al voor de nodige opheldering over haar en Selena’s vermeende strubbelingen. In een podcast vertelde het model dat ze nooit tussen Justin en Selena is gekomen en dat er wederzijds respect is tussen hen. Dat was verhelderend, maar toch gaat er niets boven fysiek bewijs.