hailey-bieber-brengt-favoriete-cut-outtrend-naar-haar-sportlook-228181
©MEGA

Supermodellen van de nieuwe generatie hebben een voorliefde voor post workout-looks met een high fashion-twist. Denk aan Kendall Jenner die een delicaat Acne Studios breisel over haar sportset draagt of Bella Hadid die haar legging opleukt met Balenciaga zonnebrillen en vintage tassen. Aan dit rijtje kan nu ook Hailey Bieber worden toegevoegd; zij combineert haar favoriete trend met haar sportlook. Resultaat? Een sportoutfit met cut-outdetails.

Hailey Bieber sportlook

Bij het verlaten van een pilatesles in Los Angeles deze week, spotten we het 25-jarige model en beauty mogul in de look. Hailey droeg een lichtroze onesie van Frankies Bikinis met bijzondere cut-outdetails aan de voorkant. In combinatie met haar gewaagde sportlook had ze een felroze trui rond haar middel en droeg ze een paar Raf Simons Cyclon-21 sneakers. Het model maakte haar outfit compleet met de zwarte Femme schoudertas van Prada en een ovale zonnebril van Balenciaga.

Cut-outtrend

Een sportoutfit, but make it fashion. Overigens is het niet geheel verrassend dat juist Hailey Bieber kiest voor een sportoutfit met deze details. Het model draagt vaker looks waar de cut-outtrend centraal staat. Zo kwam Hailey’s sportlook vlak na een andere cut-outlook. Eerder vorige week ging ze namelijk gehuld in een stijlvolle, slinky Saint Laurent-jurk met, je raadt het, cut-outdetails. Ze droeg de outfit tijdens het 2022 Academy Museum Gala. Ook zagen we haar eerder dit jaar tijdens de Vanity Fair Oscars-afterparty al in een Saint Laurent-jurk met ontblote accenten.

Met haar nieuwste sportlook bewijst Hailey Bieber dat haar favoriete ‘onthullende’ modetrend niet alleen bestemd is voor de rode loper, maar prima gedragen kan worden in elke denkbare look.