gigi-hadid-x-frankies-bikinis-de-high-fashion-swimwear-collectie-is-bijna-hier-211443
©ANP

Gigi Hadid is model, actrice, en nu ook onze favoriete luxe bikini ontwerper van Frankies Bikinis. Vandaag komt de swimwear collectie ontworpen door het topmodel uit. Wees op tijd – om 18:00 uur Nederlandse tijd om precies te zijn – want naar verwachting zullen de bikini’s en badpakken binnen no-time uitverkocht zijn. Hier lees je alles wat je wil weten over de lancering.

Gigi Hadid x Frankies Bikinis

De pastelkleurige, dromerige swimwear-collectie past bij Gigi’s persoonlijke stijl. “Alles wat we hebben ontworpen is gemaakt voor iedereen om te kunnen dragen en zich zelfverzekerd in te voelen, en dat is precies hoe Gigi iedereen om haar heen laat voelen – empowered, zelfverzekerd en geliefd.” Francesca Aiello, de oprichtster van Frankies Bikinis, kent Gigi al sinds ze in de achtste klas zat op school in Malibu. “Ze is authentiek geweest vanaf de dag dat ik haar ontmoette,” vertelt Aiello aan Vogue UK.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frankies (@frankiesbikinis)

De collectie moest er naast goed uitzien ook functioneel zijn, liet Gigi weten. Verwacht dus klassieke driehoekige topjes, vierkante hals badpakken, comfortabele string bikini broekjes, tankini’s, cami’s en schattige bikini rompertjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frankies (@frankiesbikinis)

Beachy surfchick

De collectie is geïnspireerd op hun beachy surfchick achtergrond, maar knipoogt ook naar de tijd die ze doorbrachten op de Hadid familieboerderij in Pennsylvania. Dit is een plek waar Gigi, haar zus Bella en hun vrienden regelmatig naartoe gaan om even te ontsnappen aan hun drukke dagelijkse leven. Frankie laat weten dat er “zo veel herinneringen aan familie, liefde en vriendschap” zijn, wat zich uitte in warme kleuren en nostalgische prints. Familie is alles voor Gigi. Een terugkerend thema is dan ook een moeder en baby hert graphic – een knipoog naar haar eigen reis als moeder van dochter Khai – die in de tweede drop verschijnt.

Frankies Bikinis X Gigi Hadid wordt op 11 mei om 18.00 uur gelanceerd en is verkrijgbaar op Frankiesbikinis.com.