gigi-hadids-27ste-verjaardagsfeest-doet-niet-onder-voor-een-modeshow-210393
©Getty Images

Afgelopen weekend viert Gigi Hadid haar 27ste verjaardag met een intiem diner in New York. Het weer in Manhattan is bijzonder warm, dus Hadids VIP-gasten kwamen allemaal in hun mooiste voorjaarslooks voor het feest. Op de gastenlijst? De Hadid-familie – broer en zus Bella en Anwar, en moeder Yolanda – evenals vrienden, waaronder Emily Ratajkowski en Blake Lively.

Het is net een mini-modeshow om ze allemaal het restaurant in te zien wandelen in hun beste feestoutfits – de ene look nog gedurfder dan de andere.

Gigi Hadids 27ste verjaardag is een modefeest

Laten we beginnen met de ‘fit’ van de jarige, uiteraard. Gigi draagt een witte kanten look van Dion Lee met een korsettop, een dusterjas en een bijpassende broek. Ze stapelt ook Jacquie Aiche-parels om haar nek, en maakt de monochrome (en engelachtige) look af met witte hakken.

Gigi Hadid op haar 27ste verjaardagsfeest
©ANP

Bella gaat juist voor een donkere en zwoelere look. Ze draagt een krijtstreeptop en minirok, met als accessoire zwarte puntlaarzen en een kleine schoudertas.

Bella Hadid op Gigi's 27ste verjaardagsfeest
©Getty Images
Bella Hadid

En de andere stijlvolle gasten? Blake Lively en Emily Ratajkowski kiezen allebei voor opvallende kleuren. We zien Lively in de fuchsia bodycon mini-jurk van Sergio Hudson uit de herfst/winter 2022-collectie, die ze combineert met een felrode clutch en torenhoge hakken. (Is 2010’s color-blocking officieel terug?).

Blake Lively op Gigi's 27ste verjaardagsfeest
©Getty Images
Blake Lively

Ratajkowski draagt een cut-out maxi-jurk in heldere tinten rood en blauw. Al deze statement looks in één ruimte doet ons afvragen of er een dresscode stond op de verjaardagsuitnodiging. Iedereen lijkt de memo namelijk goed te hebben begrepen – en dat is indruk maken.