je-sportoutfit-in-2023-een-stijlvolle-upgrade-geven-hailey-bieber-en-kendall-jenner-doen-het-voor-237568
©ANP

Waar Kendall Jenner en Hailey Bieber onlangs nog genoten van een cozy wintervakantie in Aspen, is het duo inmiddels weer terug in het zonnige Los Angeles. De modellen hebben hun pufferjassen opgeborgen ten gunste van sportoutfits, klaar om de January blues te lijf te gaan in de sportschool. Hoe je ervoor zorgt dat je zowel comfortabel als stijlvol naar de gym gaat? Kendall en Hailey laten je zien hoe je je sportoutfit met slechts één item een stijlvolle upgrade geeft.

De sportoutfit van Kendall Jenner en Hailey Bieber

Nadat het duo 2023 in stijl verwelkomde in Instagramwaardige outfits – Hailey in een cut-out Mugler-minidress en Kendall in een MM6 Maison Margiela-bodysuit – verruilden ze hun feestlooks voor casual-chique sportkleding; samen woonden Kendall en Hailey een pilatesles van Get Hot in West Hollywood bij.

Beide modellen droegen voor een van hun eerste sportsessies van 2023 niet your average sportoutfit. Natuurlijk waren de standaard leggings en sportbeha’s aanwezig, maar om hun look af te maken kozen de twee voor één specifiek item: een leren jas. De luxe bovenkleding geeft de sporty outfits een instant stijlvolle twist, waardoor de looks in één klap geschikt zijn voor meer plekken dan enkel de sportschool.

Luxe leren jas over je sportoutfit

Welke leren jacks Hailey en Kendall precies dragen? Hailey koos voor een leren Saint Laurent-trenchcoat uit Anthony Vaccarello’s herfst/winter 2022-collectie in combinatie met een flared legging en bralette. Kendall ging daarentegen voor een bruin, redelijk oversized bomberjack, die net over de bovenkant van haar Alo Yoga-legging valt. Terwijl Kendall na de les in sportieve sportschoenen inclusief dikke sokken de sportschool verliet, gaf Hailey haar voeten wat rust in puffy Puma-slippers.

Kendall en Hailey worden vaker samen gespot onderweg naar de sportschool en hebben dezelfde smaak voor praktische looks die zowel comfort als stijl bieden. Deze recentste trip naar de sportschool is daar het bewijs van en geeft ons de welkome inspiratie om onze eigen sportlooks dit jaar naar een hoger niveau te tillen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.