baby-baby-baby-hailey-en-justin-bieber-verwachten-hun-eerste-kindje-297702
©Getty Images

Felicitaties voor de Biebers! Hailey Bieber kondigt aan dat ze zwanger is van hun eerste kind. Dit nieuws deelde ze op Instagram met een video en een reeks foto’s samen met Justin Bieber.

Hailey en Justin Bieber verwachten kindje

In de clips op Instagram poseert het stel tegen een weelderige achtergrond in Hawaï. Hailey draagt een kanten Saint Laurent-jurk en een wapperende sluier-achtige hoofdtooi om de gelegenheid te vieren. Ook vernieuwde het stel hier hun geloften.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Het nieuws komt bijna vijf jaar nadat het koppel in september 2019 trouwde tijdens een intieme ceremonie in het Montage Palmetto Bluff in South Carolina in het bijzijn van een aantal beroemde gasten. Waaronder Kendall Jenner, Kylie Jenner, Jaden Smith en Joan Smalls. Bieber droeg destijds voor de gelegenheid een op maat gemaakt ontwerp van wijlen Virgil Abloh voor Off-White, met een sluier met de tekst ‘Tot de dood ons scheidt’. Justin droeg een Celine-pak van Hedi Slimane.

Geruchten over zwangerschap

Het babynieuws komt na vele maanden van speculatie dat Bieber zwanger zou zijn – geruchten die ze eerder bij een aantal gelegenheden ontkrachtte. Nadat ze in 2022 over de rode loper had gelopen bij de Grammy’s, reageerde ze op Instagram op commenters die vroegen “met rust gelaten te worden”. In meerdere interviews vertelde het stel over hun kinderwens, nu is die tijd aangebroken.

Bekijk Hailey Biebers zwangerschapsaankondiging hieronder.