inspiratie-voor-je-volgende-manicure-botergeel-is-de-nagelkleur-voor-de-lente-291215
©Getty Images

Over onverwachte nagelkleuren voor de lente gesproken: Hailey Bieber experimenteert met een nieuwe, botergele kleur op haar nagels. De pastelkleur – gelakt door vaste nailartist Zola Ganzorigt, de vrouw achter de glazed donut-nagels – sierde Biebers lange amandelvormige nagels terwijl ze een selfie in de spiegel maakte. Ook Selena Gomez is fan van de kleur, en liet haar nagels door nagelprofessional Tom Bachik doen. Net als voor je garderobe is botergeel ook de ultieme kleur voor je nagels deze lente.

Botergele nagels

De vrouw van Justin Bieber combineerde haar frisse nieuwe manicure, die glanzend en verrassend flatterend was, met een even speelse beautylook. Het model koos voor een pastelroze feline flick eyeliner op het oog. Die combineerde ze met een nude lip en veel blush op de wangen. Daarnaast waagde Bieber zich ook aan een schattig, nineties inspired kapsel dat ons aan Britney Spears doet denken: twee halve staartjes vastgezet met roze ministrikjes.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Terug naar de nagellak: ook volgens celebrity-nailartist Tom Bachik draait het in de lente allemaal om boterkleurige manicures. Bachik postte ook een foto van de perfect gevormde ovale nagels van zijn vaste klant Selena Gomez, gelakt in een bleke botertint.

De truc om ervoor te zorgen dat je écht deze specifieke kleur krijgt, is om ervoor te zorgen dat de kleur van de nagellak meer pastel en citroenachtig is, in plaats van neon. Enkele goede kleuren om te proberen zijn Nailberry’s L’Oxygéné in Folie Douce of OPI’s Nail Polish in One Chic Chick. Shop deze zoete nagellakkleuren hieronder.

Nailberry L’Oxygéné in Folie Douce

Nailberry's Folie Deuce voor botergele nagels
©Bol.com

Lichtgele nagellak, € 22

OPI Nail Lacquer Blinded by the Ring Light

Botergele nagellak van OPI
©De Bijenkorf

Lichtgele nagellak, € 15,95

Essie Nail Lacquer in Hay There

Botergele nagellak van Essie
©Bol.com

Gele nagellak, € 7,35

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.

Vogue.nl ontvangt een commissie wanneer je iets aanschaft via een affiliatelink op onze site.