de-boterbloem-manicure-van-hailey-bieber-is-de-ultieme-nagelkleur-voor-de-lente-245385
©ANP

Over onverwachte nagelkleuren voor de lente gesproken: Hailey Bieber experimenteert met een nieuwe, boterbloem-gele kleur op haar nagels. De botergele kleur – gelakt door vaste nailartist Zola Ganzorigt, de vrouw achter de ‘glazed donut’ nagels – sierde Biebers lange amandelvormige nagels terwijl ze een selfie in de spiegel maakte. De boterbloem-manicure van Hailey Bieber is de ultieme nagelkleur voor de lente.

Boterbloem-manicure van Hailey Bieber

De vrouw van Justin Bieber combineerde haar frisse nieuwe manicure, die glanzend en verrassend flatterend was, met een even speelse beautylook. Het model koos voor een pastelroze feline flick eyeliner op het oog. Die combineerde ze met een nude lip en veel blush op de wangen. Daarnaast waagde Bieber zich ook aan een schattig, nineties inspired kapsel dat ons aan Britney Spears doet denken: twee halve staartjes vastgezet met roze ministrikjes.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Terug naar de nagellak: de truc om ervoor te zorgen dat je écht deze specifieke kleur krijgt, is om ervoor te zorgen dat de kleur van de nagellak meer pastel en citroenachtig is, in plaats van neon. Enkele goede kleuren om te proberen zijn Nailberry’s L’Oxygéné in Folie Douce of OPI’s Nail Polish in One Chic Chick. Shop deze zoete nagellakkleuren hieronder.

Nailberry L’Oxygéné in Folie Douce

©Bijenkorf

Lichtgele nagellak, € 13,95

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.

Vogue.nl ontvangt een commissie wanneer je iets aanschaft via een affiliatelink op onze site.