zien-kourtney-kardashian-verft-haar-platinablond-245299
©Jordan Hinton/Image Press Agency/Sipa USA

Bij twijfel: verf je haar. Of ga naar Vegas. Of, als je Kourtney Kardashian bent, doe het allebei. Kardashian-Barker deelde dit weekend een reeks foto’s op Instagram waarin ze te zien is met een vers platinablond kapsel.

Kourtney Kardashian gaat platinablond

Kourtney’s korte bob, het werk van haarstylist Glen Coco Oropeza en kleurspecialist Cassondra Kaeding, bevat precies de juiste hoeveelheid uitgroei. Hierdoor is het combineren van haar nieuwe kapsel met een volledig lederen outfit, een zachte ooglook en nude lippen de juiste zet.

De oudste Kardashian-zus laat haar platinablonde kapsel in de eerste reeks foto’s zien in een middenscheiding, maar verandert haar haar voor nog een rits foto’s op de casinovloer naar een voluminieuze zijscheiding. Hier combineert de Poosh-ondernemer haar nieuwste beautylook met een Blink 182-shirt, een latex rok, kniehoge laarzen en een zwarte zonnebril.

Vroeger

Hoewel we Kourtney vooral kennen met haar donkere bob, is het niet de eerste keer dat ze haar haar blond verfde. In haar Instagram Stories deelt een throwback-foto van zichzelf met blonde haren. Op deze foto zien we een 17-jarige Kourtney met blond haar tot aan haar schouders én (hoe kan het ook anders) dunne wenkbrauwen.

Over haar kapsel destijds zegt de Kardashian: “Ik heb deze haarkleur slechts een maand behouden voordat ik mijn haar lichtbruin verfde met highlights. Toen ik mijn highlights liet bijwerken, braken ze allemaal af en had ik haarpunten die omhoog staken, dus verfde ik mijn haar zwart en knipte ik het kort.”

Nu maar hopen dat haar platinablonde kapsel wél gezond blijft.