zendaya-gaat-voor-ultrakorte-shorts-in-de-winter-bij-louis-vuitton-245283
©Getty Images

Zendaya was gemakkelijk te herkennen tijdens de herfst/winter 2023-show van Louis Vuitton. Gekleed in shorts met dierenprint en een jasje – met slechts een kort zwart driehoekige bralette eronder – en bijpassende laarzen, was ze buiten de showruimte onmogelijk te missen.

Zendaya in shorts bij Louis Vuitton

De actrice lachte breed toen ze haar entree maakte in haar beestachtige outfit en met haar lokken in een bouncy, zijdelingse bob. Wat accessoires betreft, droeg Zendaya gelaagde kettingen en een riem, om vervolgens haar look af te maken met een van de Capucines-handtassen met monogram van het Franse modehuis.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Zemdaya’s gekozen look kon niet meer on trend zijn: shorts zijn alomtegenwoordig op de catwalk. Ook zijn collega-sterren zoals Gigi Hadid en Jennifer Lawrence onlangs gefotografeerd in een even frisse kijk op meer traditionele pakken. De zoomlijnen zijn over het algemeen ook hoger dan ooit: zie de steeds kortere mini-jurkjes van Hailey Bieber, of Kendall Jenner die haar Bottega-trui combineert met een panty en hakken. Zendaya liet zich door een ijskoude dag in Parijs niet weerhouden om een hotpants te dragen.

Stijlvolle comeback

De ster heeft zich de afgelopen maanden op de achtergrond gehouden, maar in februari keerde ze triomfantelijk terug op de rode loper bij de NAACP Image Awards. Daar droeg ze een vintage Versace-creatie uit de jaren 90 en een door haar stylist Law Roach uitgezochte, op vintage geïnspireerde Prada-jurk. Even later was ze te zien in een Armani Privé-jurk en een met rozen versierde Valentino bij de SAG Awards.

De show van Louis Vuitton is haar eerste verschijning in de modemaand dit seizoen – ze is niet meer op de front row gezien sinds Valentino’s lente/zomer 2023-show in oktober.

Zendaya in shorts in Parijs
©Getty Images
De ster koos voor shorts met dierenprint voor haar dagje uit in Parijs.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.