kendall-jenner-laat-broek-thuis-en-rockt-de-straten-van-los-angeles-in-alleen-een-panty-232030
©Alix Newman/Shutterstock

Kendall Jenner durft alles op modegebied, net als zus Kylie overigens. Onlangs werd het model nog in de straten van New York gespot in een gewaagde look van Scandi favourite Acne Studios: ze droeg een jeans met inzetstukken van bruin suède. Ook zorgde het zusje van de Kardashians voor de comeback van de klassieke derby’s. En nu steelt ze de show in een look die rechtstreeks van de catwalk van Bottega Veneta komt. Kendall Jenner laat haar broek thuis en kiest voor een (bijna) nietsverhullende outfit.

Kendall Jenner laat broek thuis

Hiermee lijkt Bottega Veneta zichzelf echt te vestigen als een van de meest modieuze huizen. Het Italiaanse merk domineert het straatbeeld, wordt vervolgens op de rode loper gedragen door actrice Margot Robbie – die koos voor een smaragdgroene jurk bij de dertiende Governors Awards-ceremonie – en nu krijgt het ook een plek in de garderobe van Kendall Jenner.

Al slenterend door de straten van de Californische stad geeft de Kardashian-Jenner-ster ons een exclusieve preview van Bottega Veneta’s lente/zomer 2023-collectie, die afgelopen september in Milaan werd gepresenteerd. Met deze show zette Matthieu Blazy het Italiaanse modehuis weer op de kaart na het plotselinge vertrek van Daniel Lee.

De off duty look van Kendall bestond uit een marineblauwe wollen trui, met daaronder een wit overhemd met omslagmouwen. De klassieke jeans verruilde het model voor een transparante zwarte panty en pumps in dezelfde kleur. Het ensemble werd gecombineerd met de Sardine tas, het nieuwste lustobject van het Italiaanse huis. Et voilà, zo kopieert Kendall exact dezelfde look die een paar maanden terug op de runway bij Bottega Veneta te zien was.

©Alix Newman/Shutterstock
©Bottega Veneta/Filippo Fior

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue FR.