de-pumpkin-spice-kleurige-puffer-van-kendall-jenner-schreeuwt-herfst-228568
©ANP

Kendall Jenner is de minst aanwezige van de Kardashian-clan. Het Balenciaga morph suit life is niets voor haar. Doordachte gewatteerde Bode-jasjes en Khaite-jeans met rechte pijpen passen wél bij paar, net als bodyconjurken met print van Loewe en sculpturale looks van Schiaparelli die we kunnen rekenen tot haar meest extraverte alledaagse looks zijn. Maar zelfs de stille investment dresser is niet immuun voor de marketing rondom de herfst (hoe kan dat ook als elke familiegelegenheid een bijpassend thema en bloemendisplay heeft).

Kendall Jenner in pumpkin spice-kleurige puffer

Nu Halloween en Thanksgiving naderen, heeft Kendall Jenner haar minimalistische stijl uit het raam gegooid en een puffer gekocht in de kleur van pumpkin spice en zo zacht als marshmallows die klaar zijn om geroosterd te worden. Het model combineert haar gewatteerde oranje jas met een leren broek en een paar puntige hakken die een vaste waarde in haar garderobe zijn geworden.

Kendall krijgt punten voor coolheid met het gekozen jassenmerk. Zo is Jenners puffer een ontwerp van Acne Studios, dat er meer Scandi dan spookachtig uit dankzij de utility details en de nylon buitenkant. Het kunstzinnige Zweedse label gaat kleur nooit uit de weg, en vermengt zijn offbeat maximalisme met hedendaags design. Denk aan gedeconstrueerde breisels en uitvergrote accessoires. Mocht je Kendalls oktober-chique look leuk vinden, dan heeft het merk ook nog pluizige abrikooskleurige truien en mandarijnkleurige mohair sjaals in de aanbieding.

De boodschap van Kendall Jenner is duidelijk: één statement piece is alles wat je nodig hebt om indruk te maken. Daar heffen we een (Starbucks-)beker op.

Kendall Jenner is haar jas van Acne Studios
©ANP

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.