dit-is-hoe-je-deze-herfst-een-gekleurde-panty-kunt-rocken-227200

Het pantyseizoen is begonnen. Maak je klaar voor koud en grijs winterweer met kleurrijke panty’s. Als we kijken naar recente shows van Versace, Blumarine, Anna Sui of Diesel kunnen we stellen dat gekleurde panty’s nooit zijn weggeweest. Laat je inspireren door de stylingtips hieronder.

De ultieme gekleurde panty-inspiratie 

Natuurlijk kun je voor safe gaan. Denk: neutrale kleuren. Een zwarte of huidkleurige panty past namelijk overal bij, maar laten we eerlijk zijn: kunnen we niet allemaal een pop of color gebruiken in deze koude dagen? Een gekleurde panty leent zich daar perfect voor.

Print op print

‘Layering, a fashion’s must’, schrijft Anna Sui op Instagram. Het merk, dat in 2012 een reeks modellen de runway opstuurde in gekleurde panty’s, laat anno 2022 zien dat panty’s nog steeds gewild zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Sui (@annasui)

Pasteltinten

Het neoromantische Italiaanse merk Blumarine is hét merk voor it-girls. Het stoere label weet als geen ander hoe je een panty – laten we eerlijk zijn: best een quirky mode-item – stylet. Tijdens de herfst/winter 2023-show zagen we fijne pasteltinten in combinatie met roze en paarse panty’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BLUMARINE (@blumarine)

 

Camouflageprint 

Het zal je vast niet ontgaan zijn: camoprint is in fashion. Diesel liet ons meerdere malen weten dat zij alle trends waarvan we dachten nooit meer iets te horen – van lage spijkerbroeken tot legerprints – kunnen terugbrengen met goede styling. Style bijvoorbeeld een legerprintrok, jas of accessoire met een panty in kleuren die terugkomen in de print. Bijvoorbeeld: groen, kaki en beige.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Diesel (@diesel)

Platformschoenen

Een logomaniaprint of andere ‘gekke’ printpanty combineren met platformschoenen is altijd een goed idee. Ontwerper Lauren Perrin laat zien hoe mooi en lang je benen dan lijken. Balenciaga was een van de eerste die een panty uitbracht met eigen logoprint in 2019. Sindsdien zijn er meer luxemerken die inspelen op dit succes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lauren (@lauren.perrin)

Latexlegging

Last but not least, eentje voor de durfals: de latexlegging. Hailey Bieber werd in 2021 gespot in een zwart exemplaar en sindsdien lijkt het item gewild. Tip van de Britse designer HARRI: “Smeer eerst je benen in met talkpoeder. Dan kun je de legging wat gemakkelijker aan- en uittrekken.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Versace (@versace)