kendall-jenner-geeft-een-compleet-nieuwe-draai-aan-de-free-the-nipple-look-224237
©ANP

Kendall Jenner is afgelopen week gespot in een free the nipple-look van Schiaparelli. Het model droeg een volledig zwarte outfit met gouden accenten in New York. Jenner combineerde de look met een zwarte flared broek, laarzen met koperen tenen en een korsettop met een geborduurde goudkleurige spiraalvormige cups. De korsettop met gouden cups van Schiaparelli is ideaal om op een artistieke wijze blote borsten na te bootsen.

Kendall Jenner in Schiaparelli 

De look staat ver af van Jenners eerdere free the nipple-momenten. Zo zagen we het model in onthullende looks op de rode loper, voor haar eigen lookbook van de Kendall + Kylie-collectie en tijdens het stappen. Elke keer was de top doorschijnend, waarbij het doel duidelijk was: tepels zijn normaal en mogen gevierd worden, vindt Jenner.

En hoewel de trend veel te zien is in de voorjaarscollecties van 2023, voelt deze avangardistische look van Jenner anders. Schiaparelli is een Frans modehuis dat altijd verankerd is geweest in het surrealisme, een stroming die oprichtster Elsa Schiaparelli gebruikte om het lichaam door een meer verheven, kunstzinnige lens af te beelden. Voor Jenner is deze look dus de volwassen versie van haar eerdere bh-loze modemomenten.

©Courtesy of The Image Direct

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.