kendall-jenner-draagt-doorzichtige-jurk-met-combat-boots-en-meer-inspiratie-voor-je-herfstgarderobe-223241

Vogue World was kortgezegd een modespektakel. Vooral voor degenen onder ons die op zoek zijn naar mode-inspiratie voor de herfst. Mark our words: voor wie inspiratie zoekt voor het nieuwe seizoen heeft aan de onderstaande Vogue World-looks genoeg. Neem bijvoorbeeld Kendall Jenner, die een doorzichtige jurk bovenop een witte tanktop droeg gecombineerd met combat boots. En zo zijn er nog meer herfstlooks die we graag zouden willen kopiëren.

De beste herfstlooks van ‘Vogue World’

Een doorzichtige jurk met combat boots

Kendall liep afgelopen maandagavond mee in de show van Vogue World in New York, van top tot teen gekleed in Prada. “Die knipoog van Kendall Jenner voelden we allemaal”, staat er onder de video op Instagram waarin het loopje van Jenner (inclusief knipoog naar de camera) te zien is. Het model draagt hét mode-item dat dit jaar zijn grote comeback heeft gemaakt: de witte tanktop (waar wij overigens een eigen Vogue-versie van hebben). Zeg nu zelf: een doorzichtige jurk met een witte tanktop en combat boots is een geweldige look voor het nieuwe seizoen.

©Isidore Montag / Gorunway.com
1/5
Native Share

Warme trui over een jurk

De tweede look die we eigelijk ASAP willen overnemen, is de doorzichtige jurk onder een oversized trui van Prada. De combinatie is een klassieker voor herfstdagen, omdat je warm blijft, maar er ook stijlvol uitziet. Draag de look met hoge laarzen eronder et voilà, je hebt een modieuze najaarslook.

©Isidore Montag / Gorunway.com
2/5
Native Share

Een oversized shirt met een luchtige maxi-jurk

Look nummer drie: erg comfortabel en heel modieus. Oftewel, the best of both worlds. Een oversized shirt – zoals deze van Louis Vuitton – oogt al snel slonzig op zichzelf. Je kunt echter laagjes creëren door het item bijvoorbeeld over een jurk te dragen. Slonzig wordt dan instant chic. Door oversized kleding in lagen te dragen (en eventueel te combineren met vrolijke prints), wordt het namelijk duidelijk dat je tijd in je look hebt gestoken.

©Isidore Montag / Gorunway.com
3/5
Native Share

Een gehaakte jurk met wollen jas 

Nu het kouder wordt, kunnen we de wollen jas (bijna) weer uit de kast halen. Combineer het mode-item met een lange gehaakte jurk in dezelfde kleur voor een stijlvolle ton-sur-ton herfstlook. Ga je voor een verrassingseffect? Draag dan pufferboots à la Louis Vuitton onder je outfit.

©Isidore Montag / Gorunway.com
4/5
Native Share

Glamour avondlook 

Van dag- naar avondlooks: Vogue World had it all. Haal alvast inspiratie voor de feestdagen uit de oogverblindende goudkleurige jurk die model Precious Lee droeg. Geef je chique look een twist door je feestjurk te combineren met chunky laarzen, zoals Lee hier doet.

©Isidore Montag / Gorunway.com
5/5
Native Share