kendall-jenner-is-terug-in-haar-favoriete-betaalbare-en-model-approved-sneakers-230334
©Splash News

De CFDA Awards vonden deze week plaats in New York, waar fashion insiders werden gespot in de mooiste outfits. Enkele uren voordat de rode loper werd uitgerold, werd model Kendall Jenner echter al gespot in een stijlvolle off duty-look. Ze droeg een casual maar verfijnde outfit bestaande uit een chique zwarte jurk en kleine rechthoekige zonnebril. Al waren het vooral haar comfortabele, betaalbare sneakers die de aandacht trokken: de Adidas Samba-sneakers, die in opkomst zijn als dé favoriet van modellen.

Kendall Jenner in Adidas-sneakers

Jenner’s stijlvolle low tops zijn geen gewone Adidas Samba’s: haar ontwerp is afkomstig uit een unieke samenwerking tussen het Duitse merk en de Britse ontwerper Wales Bonner. Dit ontwerp biedt een fashion-forward kijk op de klassieke Adidas Samba-stijl, die in 1950 werd gelanceerd. Hoewel het sneakermodel in deze specifieke blauw-gele kleurencombinatie is uitverkocht, zijn er talloze andere Samba-sneakers die dezelfde verfijnde mix zijn tussen sportief en chic.

Streetstylesterren als Kaia Gerber, Bella Hadid en Emily Ratajkowski zijn de afgelopen maand allemaal al eens in de Samba’s gespot. Ze styleden het gestroomlijnde schoeisel met allerlei verschillende stijlen: van jurken tot jeans. Ook Jenner heeft zelf dit jaar al een reeks verschillende varianten van de sneaker gedragen, onder verschillende soorten outfits. Dit keer ging ze voor een gekledere look met haar LBD, waarmee ze bewijst dat de sneakers de juiste outfit tot een hoger niveau kunnen tillen. Voor welke Samba-variant je ook gaat: het eindresultaat zal net zo cool en on-trend zijn.

Shop hieronder de model approved-sneakers à la Kendall Jenner.

Adidas Samba
©adidas

 

 

 

 

 

 

 

 

Adidas Samba, € 100

©Adidas

Adidas Samba, € 100

©Adidas

Adidas Samba, € 90

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.