de-award-voor-beste-halloweenkostuums-gaat-naar-de-kardashian-jenners-229264
©ANP

Wanneer het aankomt op een verkleedpartijtje, gaan de Kardashian-Jenners er volledig voor. Of het nu voor the holiday season is, of voor het bewandelen van de trappen tijdens het Met Gala: de beroemde familie blijft steevast trouw aan het thema. Deze over-the-top aanpak is natuurlijk ook perfect voor de Halloweenfestiviteiten van het afgelopen weekend. De Kardashian-Jenners wisten wederom met hun Halloweenkostuums indruk te maken.

Halloweenkostuums van de Kardashian-Jenners

Kylie Jenner

Kylie was de eerste die de marathon van Halloweenkostuums aftrapte, in niets minder dan custom couture. Op vrijdag begon ze het Halloweenweekend met het delen van foto’s van zichzelf als de bruid van Frankenstein, gefotografeerd door Greg Swales. Op de beelden draagt ze een lange couturejurk van Jean Paul Gaultier (uiteraard compleet gemaakt met een iconische bijenkorfpruik).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Greg Swales (@gregswalesart)

Maar Kylie Jenner zou Kylie Jenner niet zijn, als ze het daarbij zou laten. En dus verraste ze haar Instagramvolgers zondag met nóg een Halloweenoutfit. Voor deze tweede look kroop ze in de huid van Elvira, Mistress of the Dark, het hoofdpersonage uit de gelijknamige Amerikaanse horrorfilm uit 1988. Voor de transformatie draagt Kylie wederom een zwarte bijenkorfpruik, die ook voor dit personage kenmerkend is. Op een eerste beeld – een iconisch shot van Elvira – draagt Kylie een zwarte jurk met diepe decolleté. Op een tweede beeld poseert Kylie in niets meer dan een minirok met fringes en een beha met kwastjes. De jongste Jenner-telg werd voor deze reeks gefotografeerd door Jack Bridgland.

Kendall Jenner

Zus Kendall volgde met een meer nostalgisch ensemble: ze verkleedde zich als de cowgirl Jessie uit Toy Story. Haar kostuum bestond uit chaps (een (kunst)leren lap die je om het onderbeen bevestigt, vaak als alternatief voor paardrijlaarzen, red.) met koeienprint, een rodeo shirt en dé beroemde rode hoed en rode vlechten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Kim Kardashian

En tot slot was daar natuurlijk Kim Kardashian, die de reeks statement looks compleet maakte met een dramatische transformatie: ze verkleedde zich als Mystique uit X-Men. In een video die ze op Instagram deelt, draagt ze een blauwe latex bodysuit van Vex Latex met schubben, blauwe gezichtsverf en Mystique’s kenmerkende rode haar en reptiel-achtige contactlenzen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

De drie zussen bewijzen dat ze duidelijk fan zijn van het griezelige seizoen – en met Halloween op maandag is er nog tijd voor Khloé en Kourtney Kardashian om mee te doen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.