euphoria-ster-hunter-schafer-draagt-zonder-twijfel-de-naaktste-jurk-van-de-oscars-246121
©Getty Images

Zondagavond werden in Los Angeles de 95e Academy Awards uitgereikt (alle winnaars van de prijsuitreiking vind je hier). Bij de belangrijkste filmprijs ter wereld gaat het er natuurlijk niet alleen om wie een van de felbegeerde gouden beeldjes mee naar huis mag nemen. De focus ligt veel meer op de extravagante outfits op de rode loper. Wie absoluut een spraakmakende entree maakte bij de afterparty van de Oscars, was Euphoria-ster Hunter Schafer.

Hunter Schafer bij afterparty Oscars

Hoewel de aanwezige sterren meestal voor klassieke jurken gaan bij de Oscars, breken ze af en toe met de etiquette. Neem bijvoorbeeld Zendaya, die vorig jaar de prestigieuze awarduitreiking bijwoonde in een cropped witte blouse en fonkelende maxirok (een verwijzing naar Sharon Stone’s beroemde look uit 1998). Naast de klassieke rode loper is ook de Vanity Fair Oscars-afterparty een vast instituut geworden. Ook zondagavond stelde de blauwe loper van het feest geen moment teleur.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Beroemdheden – van de Oscarwinnaars tot modellen als Gigi Hadid en Kendall Jenner – kwamen in spannende outfits, met als bijzonder hoogtepunt de naakte look van Euphoria-ster Hunter Schafer. Haar outfit? Look 36 van Ludovic de Saint Sernins debuutcollectie voor Ann Demeulemeester, bestaande uit een laaghangende rok van vloeiende stof en slechts een veer over de borst gelegd. Om haar look af te maken, droeg Schafer haar lange, licht golvende lokken in zeemeerminstijl. Precies de gedurfde mode die we hopen te zien op evenementen als deze.

Hunter Schafer in een jurk van Ann Demeulemeester
©Getty Images
Schafer in haar look voor de Oscars-afterparty.
Ann Demeulemeester herfst/winter 2023
©Spotlight
De betreffende look op de catwalk bij Ann Demeulemeester.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue DE.