fantastische-moeder-dochtermomenten-op-de-rode-loper-bij-de-oscars-2023-246078
©Getty Images

Gezien de gedenkwaardige momenten op Oscaravond 2022 zullen de organisatoren blij zijn geweest met de fijne taferelen die zich in de aanloop naar deze ceremonie ontvouwden. Dit jaar op een champagnekleurig tapijt dat buiten het Dolby Theatre in Los Angeles lag.

Moeder-dochtermomenten op de rode loper bij de Oscars 2023

Het was namelijk een heuse familieaangelegenheid deze keer. Sterren als Salma Hayek en Andie MacDowell kozen voor een moeder-dochtermoment op de loper van de Oscars 2023. Wij zetten de matchende looks op een rij.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Salma Hayek en Valentina Paloma Pinault

Hayek poseerde met haar kenmerkende bombshell-look in een glinsterende koperen jurk voor fotografen. Dit deed ze met haar dochter Valentina Paloma Pinault. Zij koos voor een tijdloze glamouruitstraling in een strapless rode jurk. Ook Valentina’s haar was op een oud-Hollywood manier gestyled.

Salma Hayek met haar dochter op de Oscars rode loper
©Getty Images

Andie MacDowell en Rainey Qualley

Andie MacDowell werd op de loper vergezeld door haar dochter, acteur en zanger Rainey Qualley. De twee vrouwen kozen voor een matchende outfit in een zwarte aansluitende jurk. Die van MacDowell komt uit de collectie van Anthony Vaccarello voor Saint Laurent.

Andie MacDowell met haar dochter bij de Oscars 2023
©Getty Images

Angela Bassett met gezin

Angela Bassett, genomineerd voor beste bijrol, nam haar hele familie op sleeptouw toen ze de ceremonie binnenliep in een Moschino-jurk in de koninklijke kleur paars. Haar dochter Bronwyn, in een bijna identieke kleur, voegde zich bij haar moeder voor de camera’s. Net als Bassetts zoon Slater en echtgenoot Courtney B Vance.

Angela Bassett met familie bij oscars 2023
©Getty Images

Colin Farrell en zoon Henry

De concurrentie voor het beste familiemoment tijdens de ceremonie? Colin Farrell, genomineerd voor beste acteur, en zijn 13-jarige zoon Henry, die een bijpassende smoking aantrok om zijn vader te steunen op misschien wel de grootste avond van zijn carrière.

Colin Farrell met zijn zoon
©Getty Images

Dit artikel is oospronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.