jennifer-lopez-en-ben-affleck-zingen-samen-een-kerstlied-en-dat-wil-je-zien-235842
©Photo by Momodu Mansaray/Getty Images

In de categorie ‘dingen die ons in de kerstsfeer brengen’: Jennifer Lopez en Ben Affleck die tijdens een feest microfoons pakken om samen een kerstlied te zingen. De pasgetrouwde tortelduifjes kozen voor het lied By Christmas Eve van John Legend. Het was een belachelijk groot succes, dat de twee bezegelden met een kus – hieronder staan de bevestigende beelden, en geloof ons: die wil je echt even zien.

Jennifer Lopez en Ben Affleck zingen samen

Natuurlijk weten we dat J.Lo een aardig moppie kan zingen, als zangeres met een enorme staat van dienst. Ben Affleck kennen we vooral als acteur en regisseur, en dankbaar onderwerp van memes. Mr. Lopez is daarnaast kennelijk zelf ook nog best een goede zanger. Dat bewijst het fragment wel.

Kennelijk is Jennifer Lopez ook niet teleurgesteld in haar man, want er wordt liefdevol gezoend in de fragmenten die op Instagram circuleren.

Kerstlied

De keuze voor het lied By Christmas Eve van John Legend is trouwens ook een goede. De tekst van het kerstlied bevat onder meer de zinnen hieronder. Een mooie tekst, aangezien Jennifer Lopez en Ben Affleck toch behoorlijk lang – bijna twee decennia – uit elkaar waren en vervolgens weer een stel werden. Kijk en zwijmel mee met de familie Affleck-Lopez.

I’m gonna walk, if I have to runI’ll stand on the highway and stop someoneI will cross the deserts and oceans, a river that’s frozenI’ll follow the stars just to find where you areYou can count on me