oui-oui-seizoen-3-van-emily-in-paris-staat-vanaf-vandaag-op-netflix-233104
©Netflix

Het is zo ver: vanaf vandaag staat het derde seizoen van Emily in Paris online. Dat betekent nieuwe afleveringen vol love triangles, Vespa-ritten en oogverblindende outfits in de Franse hoofdstad. Lees hier alles wat we weten over Emily in Paris seizoen 3.

‘Emily in Paris’ seizoen 3

Lily Collins, die de hoofdrol van Emily speelt, bevestigde op 1 juni dit jaar dat de opnames van Emily in Paris seizoen 3 waren hervat. Dit deed ze door het plaatsen van een foto met Ashley Park, haar onscreen beste vriendin Mindy Chen. Vervolgens gaf Netflix op 22 september een eerste reeks beelden van de set vrij. Hierop is te zien is hoe het duo koffie drinkt, bijpraat met Camille (Camille Razat) en Emily oog in oog komt te staan met haar twee love interests, Gabriel (Lucas Bravo) en Alfie (Lucien Laviscount).

En vanaf vandaag, 21 december, staan de tien nieuwste afleveringen dan eindelijk online. Lees alles wat je wil weten voordat je op de bank ploft om te bingen hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lily Collins (@lilyjcollins)

Wie zit er in de cast?

Naast de eerdergenoemde Collins, Park, Bravo en Razat keren ook Samuel Arnold, Bruno Gouery en Philippine Leroy-Beaulieu terug als Emily’s voormalige collega’s Julien, Luc en Sylvie. Lucien Laviscount is gepromoveerd tot vast castlid.

Waar gaat het derde seizoen over?

Het tweede seizoen eindigde met Madeline en Sylvie die ruzie kregen bij Savoir. Dit leidde tot het vertrek van Sylvie om haar eigen bedrijf te beginnen. Daarbij vroeg ze Emily om bij haar te komen werken. Uit de eerder vrijgegeven foto’s blijkt dat Emily heeft besloten in Parijs te blijven. Dit betekent dat ze waarschijnlijk moet omgaan met het feit dat Gabriel en Camille niet alleen weer bij elkaar zijn, maar ook in het appartement direct onder haar wonen.

Emily in Paris
©STÉPHANIE BRANCHU/NETFLIX

Het is ook waarschijnlijk dat ze Alfie meer gaat zien, gezien de nieuwe status van Lucien Laviscount. In de laatste aflevering van het tweede seizoen bekende Alfie dat het project dat hem naar Parijs bracht was afgelopen. Hij was van plan terug te keren naar Londen, maar verlengde zijn reis om meer tijd met Emily door te brengen.

Alfie stelde voor het op lange afstand te proberen en Emily leek er wel voor te voelen, tenminste voordat ze besefte dat ze verliefd is op Gabriel. Zal de Britse bankier van gedachten veranderen en in Parijs blijven? Of zullen uitstapjes over het kanaal deel uitmaken van Emily’s derde seizoen? We zullen het snel genoeg weten.

Emily en Alfie
©Stéphanie Branchu/Netflix

Bekijk de trailer

Op 30 november deelde Netflix de officiële trailer van Emily in Paris seizoen 3. In ruim twee minuten krijgen we een sneak peek van de nieuwe afleveringen. Daarin zien we Emily die, in de woorden van Mindy, “dubbele dienst speelt” – Madeline tevreden stellen en Sylvie vertellen dat ze in haar team zit. Terwijl haar leugens haar dreigen in te halen, zien we haar door de stad zoeven met Gabriel slapend op haar schouder (“Je hebt mijn leven veranderd”, zegt hij tegen haar), dan in bed met Alfie, en later tijdens een ongemakkelijke treinreis met hen beiden.

Verder zien we Emily luieren aan het zwembad van Hotel Molitor, op een romantisch uitje met Alfie in de lavendelvelden van de Provence, door de lucht zweven in een heteluchtballon en een reeks extravagante kostuums dragen, waaronder een cocktailjurk met zebraprint die een nieuwe betekenis geeft aan de term power shoulders. Maar het ultieme hoogtepunt? Emily’s kersverse pony.

Bekijk hieronder de trailer van het derde seizoen.

Komt er een vierde seizoen?

Ja, op 10 januari bevestigde Netflix dat Emily in Paris is verlengd voor een derde én een vierde seizoen. Dit betekent dat er nog veel meer modeshows, reizen over de Seine en misplaatste social media-campagnes volgen. We hopen alleen dat Emily’s Frans tegen die tijd wat beter wordt.

emily in paris
©MARIE ETCHEGOYEN/NETFLIX
emily in paris seizoen 3
©Marie Etchegoyen/Netflix

 

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.