emily-in-paris-seizoen-3-dit-is-wat-we-tot-nu-toe-weten-224639
©Stéphanie Branchu/Netflix © 2022

Na de cliffhanger van serie 2 heeft Netflix bevestigd dat Emily Cooper in de Franse hoofdstad blijft voor een derde seizoen vol lovetriangles, Vespa-ritten en oogverblindende outfits.

‘Emily in Paris’ seizoen 3: dit weten we tot nu toe

emily in paris
©Marie Etchegoyen/Netflix

Is het filmen begonnen voor ‘Emily in Paris’ seizoen 3?

Ja! Lily Collins bevestigde dit op 1 juni op Instagram, door een foto te plaatsen met Ashley Park, haar on screen beste vriendin Mindy Chen. Vervolgens gaf Netflix op 22 september een eerste reeks beelden van de set vrij. Hierop is te zien is hoe het duo koffie drinkt, bijpraat met Camille (Camille Razat) en Emily oog in oog komt te staan met haar twee love interests, Gabriel (Lucas Bravo) en Alfie (Lucien Laviscount).

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lily Collins (@lilyjcollins)

Wie zit er in de cast van ‘Emily in Paris’ seizoen 3?

Naast de eerdergenoemde Collins, Park, Bravo en Razat keren Samuel Arnold, Bruno Gouery en Philippine Leroy-Beaulieu terug als Emily’s voormalige collega’s Julien, Luc en Sylvie. Lucien Laviscount is gepromoveerd tot vast castlid.

emily paris
©Stéphanie Branchu/Netflix

Waar gaat seizoen 3 over?

Seizoen 2 eindigde met Madeline en Sylvie die ruzie kregen bij Savoir. Dit leidde tot het vertrek van Sylvie om haar eigen bedrijf te beginnen en Emily te vragen bij haar te komen werken. Uit de onlangs vrijgegeven foto’s blijkt dat Emily heeft besloten in Parijs te blijven. Dit betekent dat ze waarschijnlijk moet omgaan met het feit dat Gabriel en Camille niet alleen weer bij elkaar zijn, maar ook in het appartement direct onder haar wonen.

Emily
©Stéphanie Branchu/Netflix

Het is ook waarschijnlijk dat ze Alfie meer gaat zien, gezien de nieuwe status van Lucien Laviscount. In de laatste aflevering van seizoen 2 bekende Alfie dat het project dat hem naar Parijs bracht was afgelopen. Hij was van plan terug te keren naar Londen, maar verlengde zijn reis om meer tijd met Emily door te brengen.

Alfie stelde voor het op lange afstand te proberen en Emily leek er wel voor te voelen, tenminste voordat ze besefte dat ze verliefd is op Gabriel. Zal de Britse bankier van gedachten veranderen en in Parijs blijven? Of zullen uitstapjes over het kanaal deel uitmaken van Emily’s derde seizoen? We zullen het snel genoeg weten.

emily paris 3
©Marie Etchegoyen/Netflix

Wanneer komt ‘Emily in Paris’ seizoen 3 uit?

Een officiële releasedatum moet nog worden bevestigd, maar aangezien het filmen deze zomer is begonnen, is het denkbaar dat de show deze winter of begin 2023 weer op het scherm verschijnt.

emily in paris seizoen 3
©Marie Etchegoyen/Netflix

Komt er een vierde seizoen?

Ja, op 10 januari bevestigde Netflix dat Emily in Paris is verlengd voor een derde en vierde seizoen. Dit betekent dat er nog veel meer modeshows, reizen over de Seine en misplaatste social media-campagnes volgen. We hopen alleen dat Emily’s Frans tegen die tijd wat beter wordt.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.