jennifer-lopez-brengt-de-cropped-sweater-herfsttrend-alvast-terug-218703
©ANP

Meerdere keren gespot: een cropped sweater bij de altijd modieuze Jennifer Lopez. Laat het aan J.Lo over om de cropped sweater deze zomer terug te brengen. De vraag blijft alleen: gaan we deze grote herfsttrend ook dit najaar dragen? Als het aan Jennifer Lopez ligt in ieder geval wel.

Jennifer Lopez’ fashion game 

Jennifer Lopez’ fashion game is sinds ze meer in de spotlights staat spot-on. Van casual-chic tot baggy: ze weet als geen ander hoe je het uiterste uit mode kunt halen. Opvallend is dat de ‘Halftime’-ster dit jaar vaak werd gespot in een cropped sweater – het loszittende kledingstuk dat in een kleine halve cirkel aan de voorkant eindigt waardoor de navel te zien is. Dailymail.co.uk deelt een foto ter bevestiging: Jennifer Lopez draagt, ook vandaag, een cropped sweater.

©ANP

J.Lo’s liefde voor de cropped sweater

Hoewel J.Lo voor een vliegreis een glamoureuze look met torenhoge hakken kiest, repeteert ze in een wat meer comfortabele look. Via Instagram deelt Lopez een filmpje waarin ze oefent voor haar optreden bij de iHeart Radio Music Awards 2022. En we spotten voor de zoveelste keer: de cropped sweater.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez’ liefde voor dit mode-item wordt erkend door modehuizen. Ze is de koningin van cropped mode en dat weet Coach ook. Voor de lente/zomer 2022 collectie van het merk, vol cropped mode-items, was uiteraard J.Lo het gezicht. Geen geheim dus dat J.Lo fan is van de cropped truientrend. Jij ook?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)