15-gedachten-over-kendall-jenner-en-bad-bunny-die-samen-op-een-paard-rijden-249341
©Michael TRAN / AFP

Heb je het nieuws over de schijnbare relatie van Kendall Jenner en Bad Bunny nog niet gehoord? Aan mij de twijfelachtige eer dit te bevestigen. De twee werden onlangs te paard gespot in Zuid-Californië en dit bewijst behoorlijk onomstotelijk dat ze nu ‘een ding’ zijn.

Kendall Jenner en Bad Bunny

Geruchten over het koppel gingen al sinds februari, maar nu er een paard bij betrokken is, denk ik dat we het er allemaal over eens zijn dat het menens is. Hieronder deel ik graag elke gedachte die in me opkwam toen ik de beelden zag van Kendall Jenner en Bad Bunny samen op een paard:

 1. Deze mensen hebben samen een nettowaarde van honderd miljoen; ga je me nu echt vertellen dat ze geen tweede paard kunnen betalen?
 2. Oké, ja, samen paardrijden is waarschijnlijk romantisch, maar niemand in dit (zeer wazige) beeld – inclusief het paard – ziet er erg verliefd uit.
 3. Letterlijk, heb je ooit een droeviger paard gezien, buiten de paarden met wagens die door de stad rijden om?
 4. Wat is er trouwens aan de hand met de houding van Bad Bunny? Ga rechtop zitten!
 5. Ligt het aan mij, of doet hij denken aan sad Ben Affleck?
 6. Ik weet zeker dat beroemdheden deze zorgen niet hebben als het gaat om paarden, maar ik hoop oprecht dat iedereen op deze foto voorzorgsmaatregelen heeft genomen om door paarden veroorzaakte dijbeenirritatie te voorkomen.
 7. Ik vroeg een van mijn voormalige paardenvriendinnen naar haar mening over deze foto. Ik citeer: ‘Je draagt geen sportschoenen op een paard! Het kan me niet schelen dat ze van Adidas zijn.’
 8. Weet je nog die aflevering van Scrubs waarin J.D. een romantische rit te paard plant voor zijn vriendin en torsio testis krijgt?
 9. Ik bewonder de kleur van dit paard. Bruin met witte poten en een blonde staart; erg chic.
 10. Waarom zijn paardenstaarten zo mooi?
 11. Wat is het logo op de baseballpet van Kendall?
 12. Denk je dat de Kardashians zijn opgegroeid met paardrijden?
 13. Ik vergat even dat Kendall waarschijnlijk de meest diervriendelijke van haar broer en zussen is (ze heeft een gigantische hond, toch?). Deze buitendate is dus best logisch.
 14. Is deze relatie echt? Deze paardendate brengt me behoorlijk in de war.
 15. Ik bedoel, serieus, wat is dit, de Bachelor?

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.