kourtney-kardashian-en-travis-barker-verwelkomen-hun-eerste-kind-273972
©Getty Images

Kourtney Kardashian en Travis Barker hebben hun eerste kindje samen verwelkomd. Het koppel – dat in 2022 in drie ceremonies trouwde, met als hoogtepunt een feest vol Dolce & Gabbana-ontwerpen in Portofino – deelde in juni tijdens een gender reveal party dat ze een jongetje verwachten. Kourtney had eerder haar zwangerschap aangekondigd tijdens een concert van Blink-182, waarbij ze vrolijk op en neer sprong in het publiek met een ‘Travis, ik ben zwanger’-teken. Nu is Kourtney Kardashian bevallen van haar zoon, zo vertelden twee bronnen dicht bij Kardashian Barker aan verschillende media.

Kourtney Kardashian bevallen

Verfrissend genoeg heeft de oudste Kardashian-zus er geen geheim van gemaakt hoe moeilijk het voor haar was om zwanger te worden toen ze in de veertig was. Het was een lastige periode, zeker omdat ze sprak over hoe dol ze is op het moederschap, met drie kinderen uit haar vorige relatie met Scott Disick. “Ik ben een van die mensen die geobsedeerd is met zwanger zijn,” vertelde ze vorige maand aan Vogue, voordat ze openhartig sprak over de tol die het IVF-traject van haar eiste.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

“Ik voelde me echt onder druk gezet om het te doen”, zei de realityster – die bekend staat om haar gezonde levensstijl. “Het ging tegen mijn intuïtie in en ik voelde me niet volledig voorbereid op de mentale en fysieke tol die het eist.” Uiteindelijk stopte ze met haar in-vitro-behandelingen en werd ze korte tijd later op natuurlijke wijze zwanger van Travis. “Het was een onbeschrijfelijk gevoel. Ik was eerst volledig in shock, daarna superblij en tegelijk ook angstig – ik maakte me zorgen. Maar ik realiseerde me uiteindelijk hoe ik dankbaar was dat dit was gelukt.”

Opvallende naam

Hoewel Kourtney en Travis nog geen commentaar hebben gegeven op de geboorte of foto’s hebben gedeeld om hun eerste kindje aan de wereld te tonen, liet Travis zich wel ontvallen dat de nieuwste aanwinst van hun gemengde familie net zo’n opvallende naam zou krijgen als de andere Kardashian-kinderen: Rocky Thirteen Barker. Of dit ook de daadwerkelijke naam van het jongetje wordt valt nog te bezien, maar hopelijk wordt hij een bokser of een diehard Swiftie.