ook-kourtney-kardashian-is-fan-van-decollete-aan-de-achterkant-250947
©Jordan Hinton/Image Press Agency/Sipa USA

Deze week vierde Kourtney Kardashian haar 44ste verjaardag. Dit gaf Travis Barker de reden om zijn vrouw in het zonnetje te zetten met een reeks foto’s en video’s op Instagram. De opvallendste foto? Kourtney Kardashian die een legging draagt met decolleté aan de achterkant.

Travis Barker brengt ode aan Kourtney Kardashian

‘Mijn soulmate. Ik ben zo dankbaar dat je vandaag bent geboren. Je verdient alles wat je hartje begeert. Niets maakt me gelukkiger dan je te zien glimlachen’, schreef Travis Barker op Instagram bij de reeks foto’s en video’s. Het koppel zou Kravis niet zijn als de reeks niet bestond uit een verzameling van intieme momenten. De post bevatte zoenende foto’s, foto’s in bed, maar ook foto’s van Kourtney alleen.

Ook op de laatste foto staat de oudste Kardashian-zus in haar eentje, maar dit maakt de foto niet minder intiem. Zo staat Kourtney met haar rug naar de camera en houdt ze haar trui omhoog. Haar legging heeft een grote hartvormige uitsnede bij de billen en legt een zwarte string bloot.

Decolleté aan de achterkant

Kourtney Kardashian is niet de eerste beroemdheid die voor decolleté aan de achterkant zwicht. Tijdens de Oscars dit jaar droeg Lady Gaga een jurk uit de najaarscollectie 2023 van Versace, met een doorschijnend lijf en een verlaagde taille aan de achterkant die haar billen blootlegden.

Hiervoor werd ‘bildecolleté’ al voorspeld als één van de lingerietrends voor dit jaar. En nog eerder spotten we Dua Lipa en Hailey Bieber met laag uitgesneden jurken die hun string zichtbaar maken. Decolleté aan de achterkant is dus duidelijk een ding.