succession-sterren-logan-roy-en-neef-greg-hebben-een-reunie-front-row-bij-de-loewe-show-259418
©Getty Images

Sinds de release van het laatste seizoen van Succession zijn het een paar zware weken geweest voor fans van de populaire HBO-show. Maar voor iedereen die zich bijzonder bedroefd voelt, biedt het zien van de castleden op de eerste rij tijdens de mannenmodeshows in Milaan en Parijs misschien een beetje troost. Allereerst was daar ieders favoriete boy king en samenzweerder Kendall – of in ieder geval de acteur die hem speelt, Jeremy Strong – bij de Loro Piana-show in Milaan, met een bosgroene blazer en een bucket hat (geen Lanvin-sneakers van Kendall te zien). Tijdens de show van Loewe was het wederom raak, en vond er weliswaar een mini-reünie van Succession plaats.

Cast Succession bij Loewe

Voor de show in Parijs nodigde Loewe niet één, maar twee castleden van Succession uit om de nieuwste mannenmode van Jonathan Anderson te bekijken: Brian Cox en Nicholas Braun (bij Succession-kijkers natuurlijk beter bekend als patriarch Logan Roy en de stuntelende neef Greg).

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Het mag dan wel de eerste keer zijn dat Cox een show bijwoont op Paris Fashion Week, maar als er één ding is dat de laatste persreis voor Succession ons heeft geleerd, dan is het wel dat de 77-jarige Schotse acteur een scherp oog voor stijl heeft. In samenwerking met stylist Venk Modur heeft hij van alles gedragen, van een suède westernoverhemd tot een stoer poederblauw pak. Op de eerste rij bij Loewe droeg Cox een felblauw overhemd, een marineblauwe trainingsbroek, frisse witte sneakers en als klap op de vuurpijl een ovale zonnebril van het merk.

Braun heeft ondertussen al meerdere keren bewezen dat hij stijl heeft. Hij was eerder aanwezig bij de shows van Thom Browne en Rag & Bone tijdens fashion week en draagt regelmatig Dior Men en Paul Smith op de rode loper. (Plus, wie kan de versierde Crocs vergeten die hij droeg naar de Emmy’s in 2020?). Bij de Loewe-show van vandaag was Brauns makkelijke, luchtige look echter perfect voor de stijgende temperaturen in de Franse hoofdstad, bestaande uit een zomers shirt met matching shorts.

Logan Roy en ‘cousin’ Greg

Zoals kijkers van Succession wel weten (en voor iedereen die niet op de hoogte is van het laatste optreden van de Roys, spoilers in aantocht), leidde de dood van Logan Roy halverwege het seizoen tot een soort crisis voor neef Greg – ook al kwam zijn naam terecht in het zeer omstreden ’testament’ van Logan. Gelukkig lijkt het erop dat hun relatie in het echte leven wat vriendelijker is, want ze poseerden samen voor foto’s terwijl Cox zijn zonnebril opzette – een zeer Logan Roy-achtige zet. Wie is er klaar voor een rondje ‘boar on the floor‘ op de afterparty?

Brian Cox bij de show van Loewe in Parijs
©Getty Images
Nicholas Braun bij de show van Loewe
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.