naomi-campbell-verwelkomt-tweede-kindje-nooit-te-laat-om-moeder-te-worden-260059
©ANP

Naomi Campbell is moeder geworden van een tweede kindje. Dit mooie nieuws maakte het iconische model bekend via Instagram.

Naomi Campbell moeder van tweede kindje

Campbell, bekend om haar ongeëvenaarde carrière op de catwalks, deelde een foto op Instagram waarop te zien is dat ze haar kindje in haar armen houdt. Daarnaast is ook een ander armpje te zien – hoogstwaarschijnlijk van haar dochter. Bij de foto schrijft Naomi: ‘Mijn kleine schat, weet dat je eindeloos wordt gekoesterd en omringd door liefde vanaf het moment dat je ons vereerde met je aanwezigheid.’ Ook deelt Naomi dat ze moeder is geworden van een jongen. ‘Een echt geschenk van God. Gezegend! Welkom babyboy.’

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Beroemde vrienden reageren verrast op het nieuws. Zo schrijft ontwerper Marc Jacobs: ‘Oh my! Nu al? Ik kan een tweede blessing niet geloven. Hoe geweldig!’ Ook mede-supermodellen Cindy Crawford, Claudia Schiffer en Carla Bruni feliciteren Naomi met de komst van haar tweede kindje. ‘Kan niet wachten om ‘m te ontmoeten’, schrijft Crawford.

‘Nooit te laat’

Bij haar Instagrampost schrijft het 53-jarige model ook dat het ‘nooit te laat is om moeder te worden.’ Dit is niet de eerste keer dat Naomi Campbell met een verrassingsaankondiging komt. In mei 2021 deelde ze in een soortgelijke post op Instagram dat ze moeder was geworden van een dochter, wiens naam ze privé houdt.

Een jaar later sierde Campbell met haar eerste kindje op de cover van de Britse Vogue, gefotografeerd door Steven Meisel. “Ik heb altijd geweten dat ik op een dag moeder zou worden, het is het grootste geluk dat ik me ooit kan voorstellen”, deelde Naomi in het interview.