pamela-anderson-brengt-met-enorme-jacquemus-hoed-een-ode-aan-deze-bekende-look-234595
©Getty Images

Jacquemus presenteerde maandagmiddag in Le Bourget buiten Parijs zijn lente/zomer 2023-show. Zoals altijd was de frontrow gevuld met toegewijde celebrityfans van het merk, van Iris Law en Tina Kunakey tot Amina Muaddi en Aya Nakamura. De gast die de meeste hoofden deed omdraaien? Pamela Anderson, die bij de show aankwam in van top tot teen Jacquemus.

Pamela Anderson draagt XL-hoed van Jacquemus

De 55-jarige actrice en filantroop arriveerde bij de show met een wel heel opvallend accessoire. Pamela droeg een witte jurk met halternek, voorzien van crèmekleurige franjes in de taille – franjes waren een groot thema in de show, van de looks op de catwalk tot snippers raffia die door de lucht dwarrelden – en een dijhoge split. Ze maakte het geheel af met een enkele witte transparante handschoen en een paar witleren sandalen. De grootste eyecatcher? Dat was Andersons dramatische oversized strooien hoed versierd met franjes in dezelfde boterachtige kleur.

Pam-fans moesten direct denken aan een ander opvallend hoofddeksel dat de actrice ooit gedragen heeft. Dan hebben we het over de roze pluizige Ivy Supersonic-hoed die Anderson droeg tijdens de MTV Video Music Awards in 1999. Misschien was het Pamela’s brutale knipoog naar haar beruchte look uit het verleden – waarnaar vandaag de dag nog steeds wordt verwezen, vooral met Halloween (Megan Fox, we kijken naar jou). De actrice zorgde hoe dan ook voor een spraakmakend stijlmoment.

Pamela Anderson in 1999
©Getty Images
De wereld kan nog steeds niet genoeg krijgen van dit moment met roze pluizige hoed uit 1999.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.